Мики..WOW Oва беше ти така? Знаев дека си добар,многу добар ама ги премина границите Не ми беше фаворит од почетокот,ама се во свое време. Иван ќе кажам само дека ме разочара .Ништо повеќе. Дејан.за тебе па што да кажам? Од почетокот ми беше добар..ама после Стој.. Фалш што да правиме! И баш приметив, се труди дечкото бе,ама ти помина времето И ајде се надева цел форум дека ќе те испратиме сега Ајде направи ни услуга
имам една замерка околу танчерките и нивните кореографии кои се многу едноставни, ништо особено само сметаат на сцена, веќе кога се спрема песна како Тајм оф мај лајф тоа треба да се кршпат, да остави впеачток, а не цупкање во место, на златно славјече сто пати подобри кореографии прават. Подобро ќе им беше без танечерки. Друго овој Дејан истоимената песна ја усра максимално што можеше, мислам досега пофалш не пеел.
Иван сеуште е мојот фаворит, иако МАЛКУ ме разочара со втората песна... ама пак си ги сакам најмногу. МИКИ УБЕДЛИВО Е НАЈДОБАР ВЕЧЕРВА И ЗАСЛУЖУВА ДА ПОБЕДИ!!! СЕКОЈА ЧЕСТ Дејан - го поштедив до сега од лоши коментари ама вечерва нема. КАТАСТРОФА е... ако луѓево имаат осет нема да го гласаат. МНОоООГУ послаб од ИВАН и МИКИ.. премногу му е што е во финале...ама ај не е до него го гласа некој! СУПЕР ХИКС ...ЗАКОН!
Конечно нешто корисно од Идол излезе..10тина минути ги слушаш Суперхикс во живо. Деааааам..го рокнав телевизоров до даски..
После Тоше, првпат ме полазија морници на народна песна. Поготово на изведбата на Иван. Мики многу моќен глас има. Незнам за кој од нив да се одлучам. А овој Дејан пфффф... Ми се приспива од појавата негова
Ха, штубаво не развеселија Суперхикс Овие со гитарчево убаво си принт и АМАН СО ОВАА ПОЛИТИКА, И ОВДЕ МОРАШЕ ДА ЈА ВМЕШААТ ? Пу да ти се сневиди и во организација и се, па не сакаме политика и тука доста ни беше А и Ивана нешто ја спомна на првиот настап на Иван ццц, срамота, на 5 јуни сите да гласате ЗА МЕНЕ ! Ја нема да ви ветам ништо од тоа партиите што го ветуваат, ја ќе ви ветам БЕСПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ
епа Суперхикс се маестрални особено оваа изведба мислам ќе плачам од среќа беее , еден од најдобрите македонски бендови со кои се горедам.