Дeфинитовно Мики заслужува да биде идол.Прекрасен е,многу е мил,харизматичен...сонцка Си гласав за него,стварно заслужи детето Иван од никогаш нe сум го сакала,не дека не пее убаво...туку едноставно сметам дека е дигнат во облаци,мое мислење (можеби само јас така го доживувам).А и плус не знам зошто ама мене не ми е воопшто убав,го ставам во списокот на погрдите идолчиња Не би сакала да победи иако убаво пее Дејан .... GO HOME! Does it need an explanation? едит -> веќе има тема за суперхикс grupi-i-izveduvaci/superhiks-t5044/
Да имаа вака гости во текот на цело шоу ќе беше сто пати подобро. И гласав за Иван, се надевам Мики ќе има доволно гласови да остане.
АБЕ АЈДЕЕЕЕЕЕ нека почнат веќе еднаш, многу мразам кога масираат вака. Безосетни суштества, 12 минути даваат реклами, три поста напишав на фемина, бев до вц, играв карти... Кај да одам веќе додека почнат, аман, на крај пак во кујна ќе се вратам.
Таман на време СУПЕРХИКС ме расонија инаку ке заспев. Иван напред ахх каква журка ке има во Гевгелија ако победи па дури и ако не победи.Инаку Мике беше супер но сепак моите гласови отидоа за Иван и се надевам дека ке нема уште 5 круга гласање Досега се беше супер но ако победи Дејан тоа ке биде најголемото разочарување според мене бидејки неможе цела Македонија против Радовиш и мама и тато(на Дејан).
Немате појма колку ми е криво што не отидов на финалево. Не за друго, за Суперхикс ми е. Полн погодок им беа како гости, ја „размрдаа“ салата и внесоа ведрина покрај монотонијата која беше очигледна.
Која е оваа во миничот со наочарите? па неморала баш толку кратко, да ги истанува толку нозете. Него Нико пак го нема или не сум го здогледала