Леелелелеле ОоОоОООО Зарем? Зарем го дочекавме овој момент? Публиката е во делириум Од среќа де Ајде Чаооооо!!!
Е готово. Има правда. Среќна сум што нема да биде уште едно од оние шоуа каде победува оној што публиката најмалку го сака. Сека кој и да биде - заслужено
Јееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НА ЗДРАВЈЕ! ПОБЕДА ЗА ИВАН ИЛИ МИКИ! ИМА ПРАВДАААА!
ДА КРЕНАТ РАКА СИТЕ ШТО РИПНАА И ИМ ЗАСТАНА СРЦЕТО КОГА РЕКОА ДЕЈАН, ГО НАПУШТАТ МАКЕДОНСКИОТ ИДОЛ ЈУХУХУХУХУХУУУУУУУУУУУУ луѓе браво!!! Кој и да победи заслужено е!
Леле ејјј, ќе рипам до таван од среќа! Сега и да победи Иван, и да победи Мики - не ми е жал. Иако, титулата „Македонски идол“ би сакала да му припадне на Иван Раденов! Гласајте за Иван, заокружете го бројот 1!
А Кате вечерва тука е ? Туку не пишува ништо кај Жаре на профил, веројатно кријат А Ивана да не прави свадба, па се пресоблека, облекла друг фустан да им одговара на идоливе како тие три пати се пресоблекуваат таа само еден фустан да носи . И полека со грубите коментари, го напаѓате дечкото небаре ви згршешил нешто . Иван Им посакуваме среќа на останатите двајца.
Yes Дејан has left the building Ај да си гласам за Иван,да победи сакам,мада сакам и црковниот хор на Мики да испее Sex on fire,па некако се двоумам
Е ај не можат по 43908658460565675756765 пати да ги пуштат овие. Башка што е многу дебилно и просто да реметиш некого во јавност. Требаше Суперхикс уште да свират.
хахах Леле е ова ме развесели вечерва, овие стариве „таленти“ хахах Секси женка решив да ја земам цц хахах оф!