Ууу грми Иван, грми! Сум кажала милион пати, ќе кажам уште еднаш - предобро плива во овие води, рок е жанрот кој најдобро му лежи. Створен е за на сцена. Иван Раденов - Првиот македонски идол!
Леле оваа Иванна не знае веќе што да направи од претеранција,абе речник на завидно ниво,шта да ти причам кад све знаш. Идиотка.
Ауу сега има да биде тесно.. Кој и да победи веќе сеедно И двајцата заслужија,иако оваа вечер Иван многу слабо(според мене) Ама јас..до крај со Мики
еј Игоре и ти провоцираш сега и да згрешил што има врска кога доборо ја донесе песната и вокално и текстуално, кој и примети грешка ако ја имаше во оваа еуфорија и тие што ја пеаат оваа песна кикснуваат...
мики мики микииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии леле и иван убаво пее амајас мики си го сакам
двајцата си ги сакам, двајцата заслужено се во финале, и Иван заслужено ке си победи ама и Мики да победи ке ми биде мило
Абе пробав да си премолчам - ама не ја бидува. Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=g8Szt6F7K20 Aли со рекламиве, ја претеруваат ПРЕМНОГУ. Повеќе гледавме реклами, отколку Идол, реално да гледаме. А за пари, некој во минус отишол. Којзнае колку ги платил Дејан девојчињана да му врискаат во публика.
хахах Дејан ама ми е смешен со маскарата, мислам дека ептен ги изгњавија со овие презентации, дури на Мики приметив како да му е сафра.