Не да ми се полни душава кога пее Мики тоа чудо некое. И кога го гледам,и слушам...За првпат вака да ме одушеви некој од нашава естрада.А знам дека ќе биде и последен...
Микимен!! Неможам да се одлучам за кој. Замислите гласовите им се 50-50 Спојлер мали фантазии од моја страна Аа предобро си пее Мики. Од сите настапи оваа вечер, на овој круг се најдобри и двајцата!
Мики едноставно знае како треба на сцена. За гласот кажав и кажано е .... Мислам дека треба да биде прв...Заслужено.
Ехх Мики,Мики си го кажав јас моето.Ти само го потврди уште еднаш тоа И ти посакувам многу успех во натамошната кариера,и секако одиме до победа
Ја видовте рекламата за срцето! Пишуваше: добивате две гратис влезници и фотографија со еден од идолите Едит: дадоа и 2 реклама со поправка
Види, и на крај пишува дека продуцент е Хеди, а не е возможно да е, така да - ништо не ме чуди. Спојлер И на абтобусите во Охрид пишува „Галеб“, па не летаат.
Јас навистина останав без зборови. Имав некое чувство во градите кога го слушав. А кога кажа: Па така, сакав да си ја испеам уште еднаш.. Мислам дека Иван ќе победи, ама Мики овојпат навистина ти ме остави без здив и без зборови. ''Нека победи најдобриот'' не е вистинското нешто што треба сега да се каже. Нека имаат двајцата сјајна и блескава кариера!
мене ми изгледа дека малце се разочара ради коментарот на квачката иванна Aма стварно не и требаше, кој ја прашува нејзе таа за кого навива?
Да и јас баш тоа го помислив,стварно чудно Тоа е некоја бура од емоции,во ваков момент па ни јас незнам како би се чуствувала. Сеуште не е соземен од фактот,дека може да биде Првиот Македонски Идол
Овој па Тони ама ја тупи со дует,кој бре ќе прави со тебе дует и двајцава се далеку над него,онака се смешка Мики а сигурно си вика сигурно бре брат со тебе дует ќе правам..аман