Иваннннннна се збрка или мене така ми се чини?? Јас па се трудам цело шоу да и најдам светла точка. Она на мој Мики ќе го разочарува. Е за инат на Иванннна сега пак ќе гласам за Микица.
А смее таа да навива и да има фаворит ? Нели дека водителка не смее јавно да кажува? Аврил, а кој требаше да победи ако не еден од подобрите ? Макијавели што ја пееше Иван и Мики се за мене најдобри така да кој и да победи ќе биде фер и секако ги очекува сјајна кариера, само да го искористат моментот на популарност и сегашнава слава.
Не ми се допаѓа баш изборот на песни и на Мики и на Иван, сепак мислам дека требаа да изберат побрзи песни за крај.. На сите да им се свиѓаат Но како и да е и двајцата се супер
Eпа како да се осеќа кога онаа иванна му вика на иван, јас за тебе навивам сакам ти да победиш, нешто у тој фазон мрсулка една лигава, на што личи тоа Tаа дошла таму да води емисија, не да ми кажува за кој и како навивала! па како да се осети Mики? замисли .... ај да беа повеќе, ама 1VS1 се греотка
Колку ми е смешен Тони. Не мора ништо да каже, само да го слушам како се смее - се смејам и јас. Многу заразно.
Хах, лошо си ме сватила вајда. Мислев на тоа дека меѓу нив двајца невозможно е да се избере подобар. Според мене! Затоа им посакав на двајцата блескава кариера.
Јас мислев ќе пее некој они реклами Пу (смајлиштоплука) А Иванна другата година по 2 пара трепки нека става, така ќе може и да полета, па голема е салата, што
Гласав за Мики 3 пати, никој не ме наежи како него па за него си гласам и сакам тој да победи Напред Мики
Кој и да победи од Иван и Мики тоа навистина ќе биде заслужено, а претешко е да се одлучи кој е подобар, оваа вечер блеснаа и двајцата. Кој има поголема публика и повеќе роднини тој ќе победи. Жирито во глобала супер беа. А водителите малку Спојлер лигави, особено ИваННа ама догодина би требало подобро да биде