ајдее ве позз сите шо сте за МИКИ... ИВАН уште еднаш ЧЕСТИТКИ http://www.youtube.com/watch?v=XYnrcAue ... 3CF043B97B
И ајде еден поздрав и за нас феминките кои цело време го следевме овој настан и вршевме директен пренос, дебатиравме, расправавме, исправавме криви-дрини, местено, фер, оговаравме, го објавивме секој детал од животот на идолите. Заслужено една здравица и за нас.... За темата која ги надмина рекордите . На здравје
Готово... за мене Идол веќе не постоИ! Не мом да се смирам,солзиве сами течат ли течат,ко деснолеви притоки на Вардар...
Честитки Иван. Најјако склучува договор со А1 една година кои тупат цело време дека немаат пари, пред стечај биле, замрзнати сметки а воедно и продуцентот на идол е човекот кој е во бегство за криминалов на А1 синчето на Велија Хеди, ем во бегство Интерпол го гони ем е продуцент на идол
Морам да признаам - позадоволна неможам да бидам! Останаа најдобрите двајца и победи мојот фаворит!!! ПРЕСРЕЌНА СУМ.. ЧЕСТИТКИ ЗА ИВАН.. (немаше да ми е криво и Мики да победеше-заслужено) Важно јас ќе си славаааам!!!
Абе,зезање, не сХватајте озбилно па и вие. Ама не најсериозно... жал ми е. Ајт чекајте да сецнам некоја вена,ќе се вратам брзо.
Најтрагичното е тоа што, низ текот на идолов, го отепаа од тупење за главната награда за во Лондон таа, и тек сега кажуваат дека ќе има и албум и договор со А1 И честитки за Иван, мада повеќе сакав Мики да победи Ај, битно не е Дејан.
Лелее не ми се верува,значи уште неможам да се смирам од срека.Цела Гевгелија блика од радост а профиот на Иван го преплавивме
леле Мики и Иван како се гушкаа ахх ме разнежнија ми дојде и јас да се стрчам и да ги гушнам. Ги обожавам и двајцата. Срцки.
Важно и другите кандидати ми делуваа ептен среќни и задоволни... Како и да е ...со задоволство би отишла на концерт на Мики, Иван, Бети, Јана,Наталија, па дури и Биле, Виктор, Кико
Ајт гитла од темава. Нека фане прашина малце,па другата година ќе ја бришеме и обновуваме. П.С Спојлер МИКИ Е ПОБЕДНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
честитки за последните двајца, мене ми беше сеедно дали иван или мики, и бравос за победикот секако јухууу
Искрено, кој и да победеше од двајцата ќе бев задоволна. Двајцата пеат феноменално, се идвоија од другите како огромни теленти и најквалитетни изведувачи. Да ви кажам дека ми олесна кога излезе Дејан. Многу ми мило што победи Иван, многу.
Браво за Иван! Мило ми е што победи, но мака ми е и за Мики. Ивица, Нико и Мики ми беа фаворити од почеток, Иван го заскав подоцна. Сакав Мики да победи, но сепак се радувам и за Иван. Добар беше! Комплетен е, има се што се бара за еден Идол! Браво и за двајцата, најдобри беа, сега треба да градат кариера, да снимат албуми и да прават концерти, на кои со задоволство ќе одам. И некако ми се чини дека Мики како да знаеше дека нема да победи, каква тажна фаца имаше додека пееше. Како и да е, се гледаме догодина! Се надевам!
Само што се вратив од идолл... и не си поминав баш најдоброо.. првин ништо не се слушаше додека пееа.. катастрофаа.. после почна да ми се лошии.. леле колку добро само изпееаа Денис и КИко.. а и Бети не беше лошаа.. тие настапи мислам дека не ги даваа на ТВ... ама суперр беше... на крај се бутнавме во бекстејџ и моите две другарки гушкајки го Кико бутнаа огледало и ги бркаше обезбедување хахахха