И сега пред настапот на Лаура го спомнаа Мики и рекоа и Мики не остана рамнодушен, зашто изгледа уште е со него и сега го покажаа во кадар И на сцена настапот*** сум пишала сум мислела на чадорот не и требал, инаку убаво ја пее до сега .
Исто и мене Штрумфетке одбивна ми е некако и катастрофална ми е вечерва посебнно во косата и какво е бре ова „играње“ ги раширила нозете И нема којзнае каков глас
Што и е на ЛАУРА во главава, што фризура и шминка ќе беше ова...............личен опис и измениле плус не знае да пее...............
^ Ми мириса дека Лаура ќе влезе, ама не на баш фин начин... И мене да ми беше татко продуцентот Аритон Крлиу ќе си викав има време за кариера само треба да се смешкам (претпоставувам сфаќате)... За пеење пее, ама што се нафурала волку не ја сфаќам. И да, кога веќе се експонира во јавност, може да си дозволи еднаш на две недели нов пар чевли.
Стварно и јас првпат слушам за него. Уствари таа македонка е? И за што и служеше чадорот? Само да се потпира и после да го испружи или само затоа што песната се вика Амбрела.
Каква е мајка и е побитно прашање - првокласна ( ај да не речам ), ајде не сакам да зборувам............не би било убаво и културно од моја страна......
За гревотка оваа Лаура... одвај ја допеа песната кутрата . А овај Нико ме воодушеви бре, лелееее глас...
Тоа umbrella грешно го пееше цело време , за другото да не правиме муабет . Ама затоа Нико и за неа испеа , немам зборови за неговиот глас
10000000000000000000000 пати подобро изгледаат од претходните изданија. Само Лаура кога ќе сфати дека е ПРЕдебела за ПРЕкратките фустани што ги носи, а башка нозете што цело време ги шири, како да секој момент ќе се породи