А Кико на 8ми јуни ќе пее во Електрометал.... од 8 часот.. некоја наградна игра ќе има така нештооо ... А да и еден на еден изгледа ќе има вечер така нешто прочитав.
извинете за пост врз пост.. али претходниот нешто неможам да го редактирам хехе виктор добил понуда од Јованов Рекорд ... а и вели дека не сака да се занимава со тезгарење еве го целото интервју од 1Е само штое по обратен редоследпочнете од одоздоле па надоле.. И на 7 јуни сите 20 идоли ќе бидат во Драчево.. ќе пеат на некој хуманитарен концерт карта 50 денари
Кажав јас дека Џеј Џеј ги чека да излезат и да ги собере....мирисаат на ќеш од далеку Браво за Виктор ако одбил, ваљда сака квалитет. Очекувам нешто од него набргу, ме интересира во кој правец ќе тргне.
Виктор си пишуваше со една моја школска и и кажа дека уште немал потпишано со Јованов рекордс,а и не планирал сега за сега тоа да го прави...
Ете и Виктор кажува дека такво нешто како тоа што се случи со Нико не требаше да излезе на Тв..и дека изјавите биле измонтирани и извадени од контекст !? Инаку и за ова во врска со жирито е потполно во право... Само да не потпиши со Јовче..да не ја направи таа утка..
Спојлер Море што е убав Виктор на сликава последна .Иначе не ми се верува да отиде во ЏејЏеј продукција, и не дај боже да отиде зашто целата кариера му отиде. Иначе стварно е ова?
Па он ако е квалитетен секаде ќе се докаже. За него најважно е да пее добро, а не е лошо и да прифати договор со овие. Важно е да се докаже како квалитетен вокал со песни кои нормално би биле хитови, најважное песните кои ќе му ги прават да одговараат на неговите гласовни способности.
Хехе ја овие ги скенирав , еве линк за други скенови од списанија поврзани со идолите http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1226389248 А само да прашам,Џеј Џеј е Јованов Рекордс или .. и зошто да не оди таму?
да, Џеј Џеј е Јованов Рекордс... а не би требало да оди таму зошто ќе ми направи неколку хита, ќе го дигне во воздух една година и после ќе се изгуби Виктор. истото им се случува на сите што попишале со Јован... затоа почнаа сите да му бегаат. А и песните што ги прави едни те исти...
Песните правени кај Џеј Џеј траат колку и една сезона. Затоа мене не ми се свиѓа, може се моментални хитчиња, може се впевливи ама тоа е, се забораваат додека трепнеш. Сепак вкус е, јас лично не ја сакам оваа продукција, ми нема квалитет. Не верувам дека таму може да се докаже коа Ј.Ј гледа се низ призмата на парите
Христијан Тодороски-Кико, е новиот ексклузивец на „МАК Мјузик“ продукција. Сите веројатно знаете за кого ви зборуваме, Кико е момчето кое беше еден од 20-те финалисти на „Идол“. После излегувањето од шоуто, Кико веднаш влезе во студио и ја сними својата прва песна. Зад песната се потпишуваат, музика Јован Јованов, аранжманот на Иван и Јован Јованов, текстот е на Борче Димитров-Рафинерија. И кико со песни од Јован Јованов..... оф кико кико... и ти ли тамуууу.. тами имаш слава во рок од 2 месеци... песните се хит за 2 дена
Леле глуп еј. Сеа ќе имаме уште еден Џеј мочко со глупави шупави песни кои ќе траат едно мочано лето и ќе бидат слушани исклучиво во дискотеките, Мак Аренби Најт. Фак. Отиде јабана еј.
И јас повеќе очекував од кико.... али да се надеваме дека Виктор нема да влезе во таа продукцијаа....