Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Билето се подмлади со штиклички и парфемче. :)

2. Lilly8

Lilly8 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    288
    Абе квалитетни гласови си имаат дечките јас мислам ќе успеат во било која продукција :)

3. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Да и јас така слушнав, ама каде се продаваат карти ?????

4. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сношти беше пречекувањето на Иван во Гевгелија :) Пристигна во 23 часот заедно со екипата на А1 ексклузив и беше лудница а потоа пееше во едно кафуле на центарот.Сугрно ке даваат на телевизија па сите ке видете како беше пречекан Иван од Гевгелија.Кога се качи на бината рече дека му се пресекле нозете кога не видел во толкав број.

5. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Мене ме интересира што се случи со 1 на 1 го имаше или не и дали ќе го има сакам да видам како Дејан ќе се „покаже“

6. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Па во сортската сала на влез.. пред настанот.
    Едит:
    http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 718&ref=nf

И да и заборавив да напоненам дека ивица(дечкото што испадна заедно со нико) ќе биде гостин на концертот на црвена јабука и бјело дугме на 8ми јунии...

7. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Па во сортската сала на влез.. пред настанот.
    Едит:

И да и заборавив да напоненам дека ивица(дечкото што испадна заедно со нико) ќе биде гостин на концертот на црвена јабука и бјело дугме на 8ми јунии... каде што и ќе а промовира неговата нова песна TI BI ZNAELA "

8. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Леле бе, што сакам да идам на концертов ама во Драчево да појдам ќе се изгубам, ич не знам да се снајдам. :( Пуу језк.

9. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Ама сигурно ќе се продават карти пред влезот ??? Сакам да одам, ама незнам дали ќе има карти ...па да не одам за џабе :?:

10. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Во новиот Свет мислам дека беше, на насловна страна прочитав изјава на Виктор која гласи: “Игор и Тони ми ја одзедоа победата„, само треба да образложи со добри аргументи како тоа го направиле, можеби е така, не велам не, иако јас верувам дека Иван и Мики без малверзации стигнаа до крај бидејќи навистина се истакнаа како оформени вокали и константо публиката ги гласаше, затоа Виктор треба да има добар аргумент инаку ова е сериозно обвинение и бламажа за него се разбира.

11. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    На програмата пишува дека вечер ке го даваат во 9 и 30 мислам дека беше.

12. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    ипак немало да се продават пред влезот оди на линкот се пишува

хахах весникот Свет и 90% лага.. лажаа дека и Виктор е во врска со Сара Марковска а они двајца не се ни знеле.. кажаа и дека Тошее е геј... мислам тоа списание им е бајкии... дали половина од тоа таму е точноо

мене Виктор ми беше фаворит.. специфичен му беше гласот некако ми беше поразличен од другите.. се издвојуваше и тоа ми се допаѓаше,.. баш тој џастинов крик мене ми се свиѓашее.... а другиве ми имаа сличен глас како и сите други пеачи на нашава естради4ка
    Статусот на Викторр /....
    a....so vikate....da snimam na angliski....ili na makedonski? :D... da se izdvojam od drugite...ili da bidam ist? :D...bas me interesira vase mislenje :D prijaten ru4ek...:D

според мене треа англиска да сними

13. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Да! Пред некој ден јас земам Свет и имаше интервју со Чола и читам- СО ЖЕНА МИ СЕ КАРАМ СЕКОЈ ДЕН!
    Си избезумив, го читам интервјуто после и гледам “Па се расправаме со сопрух=гата за тоа кој да оди во продавница, ние сме како и секое семејство...“ бла бла... Глупаво списание!

Инаку сакав Иван да победи, се покажа најдобро од сите на крајот... А Виктор нека не се бламира, убаво го слегоа на земја Тони и Игор...

14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    i takaa...utre ve4er....pokanet Struga.... :D...epa Struga...se gledame utre ve4er...na zabavata na Univerzitetot FON... :D

ова го има на статус кај Виктор ;)

15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    Интервјуто со Иван, Мики и Дејан е закажано за во понеделник, откако ќе завршат сите глупости околу изборите... Во недела гласаме и после ќе имаме многу повеќе простор што сега го зафаќаат некои што не можеме ни фаца да им видиме (тоа ти е, иронија!)... Голем поздрав!

е ова го има на страната од еден еден

се извинуваам морав пост под пост ;) :D

16. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    лелелеле пак го одложиаа... уфф.. ај кај чекавме волку па и до понеделнк ќе почекаме.....

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    Иван не беше баш најдобро избалансиран во гласот, најискрено...Мое мислење е тоа
    А шо знам, во нашава земја, може ке звучам досадно, ама специфичен глас и убавина имаше само еден пеач - Тоше Проески RIP :(
    А другиве пеачи, на пример и овие на идол еве, имаат некоја жичка убава во гласот ама не ми е тоа она вистинското. Не ми се нешто посебни
    Мое мислење, сеа нормално дека има многу што мислат обратно

18. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    ^^^
    Добро на сите по нешто сеуште им фали.... сите се почетници во шоу бизнисот... со тек на време ќе видиме кој колку е успешен... ама како што гледам таблоидивее му фрлилее око на Виктор4ее.... после тоа од свет што нема врска.. којзнае што уште нема да искоичи....цццццццц..... ама и Иван ќе си има убавка кариераа.. а за Мики не ми се веруваа.... Кико ќе си пее 1 година на Јован4о и после ќе го снемаа.... хехе коа ќе го видам Јованов ми се темнии.... се поантипатичен е а и сите што се во негова продукција многу губаттт...

На Diamond му/ѝ се допаѓа ова.
  19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Искрено, заврши шоуто, сите ги забораив.
    Нит ми текнало на нив, нит верувам дека ќе ми текне. Ќе искочи една песна, за еден месец, и тоа ќе биде..

Барем на така мислам.. Може нема али, ете. :?:

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ако веќе заборави на идолите, зошто ја отвори темава :D
    Не се забораваат така лесно, посебно А1 ако ги тупат на секое од ексклузив, тешко дека ќе се ослободиме од нив.