Па добро дали Јованов продукција е единствената продукција во Македонија? Џеј Џеј ја уништи музиката со неговите банални песнички па зари и Ивица ке го запустат цццц
Рекле што рекле идолите, одма не се фаќајте на секој нивен збор како пијани за плот па тие уште немаат искуство во давање интервјуа, се гледа дека се по малку збунети и на моменти сакаат да кажат нешто но не успеваат да се изразат правилно па погрешно се сфатени...бидете малку потолерантни
Ц ц ц добро бе само Јованов постои во оваа наша земја??? Како може ист текстописец и ист автор на музика за двајца сосема различни вокали и жанрови..... што рок песна ке е оваа на Ивица со музика од Џеј Џеј несакам ни да знам...почнувам да се разочарувам Сакаат сите наеднаш да започнат со песни , со кариера со СЕ..не е работатата само да ги има по телевизии и да прават песни колку да се каже, поарно една песна за 5 месеца ама квалитетна отколку 5 под просечни п.с Му пишав на Мики во инбокс да му честитам за настапите на Идол и финалето и сл. , и му нагласив дека искрено се надевам - нема да влезе кај Јованов
Леле вчера биле другарки во Драчево па Јана ги пикнала зашто немале карти , па се по Виктор се трчало, само за него 3 луѓе обезедување, па имало некои во канцеларија што се пикале за да се сликаат и многу било гужва.А пееле Јана, Виктор, Еми, Бети, Иван, Мики, Дејан и Дарко Илиевски.
Е ОВА ти се вика ВИСТИНСКИ талент. Браво за дечково кој има само 19 години... http://www.youtube.com/watch?v=FqCklbUd ... detailpage
Добро пее зa пеење aмa гледaj кaко глуми демек ja чувствувa песнaвa. :roll: Кaко дa не. Не ми се верувa декa дечково би ja одбрaл Зajди, зajди aко не ja погледнaл изведбaтa нa Тоше. Од тогaш нa сите им е омиленa a ja пеaт без душa.
Па не би рекла дека кога си фан на нашиот незаменлив Тоше би ги пеел неговите песни без душа. Сеедно голема храброс и вистински талент е дечково кој е од Косово но го слуша Тоше Проески
Еве го Коста. Го имам спомнато уште на почетокот, мислев дека со сигурност ќе биде еден од финалистите, но поради границата поставена за годините не можеше да влезе. Детево пее растура! Секоја чест. До година ако се пријави (и ако проживее А1 ), уште од сега кажувам дека ќе ми биде фаворит. http://www.youtube.com/watch?v=k-yZHqsN ... ture=share Го имам слушано и во живо, прекрасен контакт има и со публика.
Да детево растура,зема заслужено прво место и две награди!Бравоо Браво Костаа само така продолжи, детево прави ептен добри журки
Вчера беа некои од идолите во Влае (Иван, Биле, Дејан, Кико, Ивица...) имаше некоја манифестација и пееја по неколку песни супер си поминавме
Само да се пофалам,пред 15 минути ми се случи нешто многу интересно. Кај што ќе пее Нико вечерва дечко ми пушта музика...Па така некако се запознале и пошто знае дека многу го сакам ми го донесе пред зграда и ме викна мене и сестра ми да се запознаеме. Е така се изнасликавме,си направивме муабет па вечер повторно во дискотека. Закон човече е!
јас завчера го видов Нико во автобус 57.. и никој не реагираше на негоо... мислам да беше виктор или кико ко што имаше деца во автобусот којзнае што ќе се десеше а човеков онака го гледаа али никој со него да се слика не појдее...
Супер е Коста, ама тој не влезе не заради годините туку утна со пеењето пред финалето , за жал ..иначе стварно супер детенце, скромно и позитивно. Се надевам ке биде и од него нешто
Беше за сите полуматуранти и за сите деца кои учат во училиштата во Карпош, градоначалникот Стефче на најдобрите спортисти и на учениците најдобри во генерација им доделуваше дипломи(знам дека исто така на сестра ми и доделија) и ексклузивни гости беа Идолите :Иван, Дејан,Билјана, Ивица и Кико
Не знам дали е спомнато погоре во коментариве, но се сетив на нешто од финалната вечер. Воопшто не ми се допадна што ги покажаа тие антиталенти, некако како исмејување на беше. Навистина беа смешни, но ај цело време на фејсбук и по телевизија ги зезаа, не мораше и на финалната вечер каде толку луѓе гледаа, а најверојатно и тие самите ... греота и срамота е..тоа и не ми се допаѓаше кај идолот, премногу се исмеваа некои такви личности
Незнам дали сте ја чуле најновата песна на Ивица , не е лоша само кога ја чув си реков леле гласов воопшто не личеше на неговиот.....сосема поинаков мислиш како Ивица да не ја пее некако многу компјутерски му го избистриле гласот
Значи бог да чува и мене ми беше фаворит Викор ама превише го форсираа тое малите девојчиња па трчаат по него како не знам кој да дошол.Нико е врвен пејач не ми е јасно зошто никој не цени квалитет туку се се врти околу убав изглед,сезонски хитчиња итн