И Лаура ај ќе прокоментирам изглед ама ИЧ воопшто не ми се допаѓа како беше облечена, тоа на средина околу врат сивото воопшто што беше? Шал? Ланче? А оваа девојкава Александра не ми пее нешто ВАУ, и ко без душа ми е , само раката ја крева горе , тогаш да не зема душа ? - Што запнала Калиопи со овие стилисти, да бидат допрени од стилисти сепак, а ако се од стилисти пак не чини.
^ Многу погруба боја на глас има од Натали, затоа ни дојде чудно на повеќето. Не е певлива некако песнава... Па жириво ме изнервира, за НИКОЈ критика не слушнав. Стајлингот вака, стајлингот онака, стучна рака требало. Се виде предходните емисии со студентите од ФОН какви беа, сега се 100 пати подобри.
И мене ми се свиѓа фустанчето на Александра, ама не и пеењето. А Лаура беше премногу здрвена. Минатиот пат од рипање не можеше да се сконцентрира на пеењето, па сега не мрдаше за да може да пее. Не ја бива некако. А Калиопи ќе пукне. Тач им требало, абе ајде. А денес се најдобри
Последнава,катастрофа ми е Да се истакнеше со нешто негативно,да ја забележиме барем. Лаура беше океј,една од повредните да влезе пак. Наталија...пак тапа.Прекрасен глас има,но премногу тивко пееше... А жириво ептен го тупи со фалење,ептен!
Чекам Виктор да пее, многу ми е фенси човекот ! А и убаво пее. А оваа Лаура колку само ич не испеа убаво !
Е ова жириво не можам да го поднесам значи. Една конструктивна критика немаат даено. Сите сте супер, животот , местото, среќата, пеперутките.... уште малку есеј за пролетта ќе напишат... Божеееее.
А каква сакаш да биде кога пее песна од Лејди Гага? Јас си се тешам, интерпретирајќи песна од творов можеше да биде МНОГУ полошо! Место да покаже гласовни способности, сега е шансата или си in или си out, таа земала Гага ја пее, па катастофа е. А греота девојчево, баш убаво испеа предходниот пат.
^ Јас мислам дека ќе и рече како е многу квалитетна, супер уникатна у склоп со песната. -.- А мислам дека од Игор и Тони ќе го окрка.
Од брат ми коментарот за Билјана... Лелеее се усрами чупевоооооооо. Што и стана леле ... Катастрофа.... Тоа е Гага- револутион ..
Ме разочара. Целосна имитација, воопшто не покажа ништо свое. Разбирам ја пее песната, ама мораше ли се ко неа да биде? Што не опнала онакви двометарски чевли