Ама овие идоливе полека полека се префрлаат на сител. Пред некој ден го гледав Кико, а денес гледам и Ивица го имаше на Бекстејџ...и нигде не го спомнуваат идолот
еви ги новите спотови на Христијан и Ивица http://www.youtube.com/watch?v=ROEInRRD ... e=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=KAyZJIQi ... er&list=UL
Повеќе ми се допаѓа на Ивица ама и убава е песната спотот не е некој нај нај како што прават ЛЕјди ГАга или некој др. тие ке сонуват за пубави
Се натпреваруваа за победа, се челичеа на сцена, и ги надградуваа своите музички способности, а сега дојде и редот да го прослават потпишувањето на договор со вистински професионалци. „Фонолоџик“ е продукцијата што ќе се грижи за кариерата на Билјана, Иван, Мики и Дејан. Превземено од а1. Ме интересира дали некој знае нешто повеќе за оваа продукција, ги бива или слабо....? Што да очекуваме од нив?
Ти моме се читаш што пишуваш?? Спот од типот на ЛГ, Мадона и тако даље мислиш навистина дека може да се оствари во Македонија?? Плус, не знам за Христијан, ама Ивица е многу скромен и е навистина задоволен од песната, спотот и од успехот!
тоа ми беше и зборот реков тие не можат да прават спотови како на ЛД и др .. ке се задоволуват со малку
Едно мало прашање -Само мене ли не ми се допага девојката од спотот на Кико?(гледам никој не ја прекоментирал...мислам дека можеле да најдат многу поубава)
и мене ич не ми е убава и пак таа фолирантност на кико што го прави одвратен барем малце по другшије да изгледаше на спот.. пак таа препотентност.. уф.. желудникот не ми го сака тој човек.. а за девојкава стварно катастрофа.. од мак моделс е иначе а не дека имаат убави девојки повеќето им се такви
Hiii не си единствената на која не и се допаѓа девојката од спотот на Кико . Искрено мене ни Кико не ми се свиѓа (со надворешниот изглед може ќе помине, ама со тоа однесување, никаде...) Иначе, девојката ја знам од град (ако е таа што мислам). Многу е шмизла бе...
Песната на Кико,кратко кажано е СРА*Е. Баш како што мислев.Ах бее...ептен се зезна што отиде со Геј Геј.
Песната на Кико ми е ужас, а пак спотот не се ни осудувам да го гледам. едноставно се плашам да не ми изумрат сите мозочни клетки. сакам да си го зачувам здравиот разум, немам сила уште еднаш да ја слушам песната.
Од Кикооооо бљљљљљљљљљаааааааааааак! Неможам никако да го поднесам и со неговото однесување ме потсеќа на мојот бивши па и двајцата овни ........инааааааку за ИВИЦААААА ОЛЛ Д БЕСТ,прекрасен е мој фаворит деф.
Вака, гледајќи ги сликите од ланските матуранти од мојата гимназија, сфатив, дека славниот матурски фустан на Јана од Идол златниот , што го носеше на фотосесијана на 1Е е всушност матурскиот фустан(ништо чудно , да е истиот фустан) што ситилистката на ЈАна студентката од ФОН го носеше на нејзината матура лани. Ете колку бил голем квалитетот и трудот на стилистите студентите од ФОН, за време на Идолот. еве ви доказ. Спојлер http://maturanti.konzuli.com/index.php?uciliste=gornata-proslava
Па јас како што знам не ги шиеа они, ниту ги креираа и измислуваа парчињата облека. Нивна задача беше готовите парчиња низ бутиците да ги склопат за на сцена, тоа е тоа. Ништо ексклузивно
песнава на Ивица ми е позната од некаде, не ми се допаѓа затоа што е веке слушната а се слуша и дека гласот му е преправен, не знам на галите ми беше 100 пати подобар од тоа како ја испеал оваа песна