Каков Вико каков Кико... И да знаат да пеат а не знаат треба многу да работат на понашањето. За мене идол не е само некој што знае да пее туку што е совршен на секое поле. Лично мисам дека Дејан полошо пееше од овие двајца ама цело време поомилен ми беше бидејќи е поскромен. Уште првиот пат кога го видов на Идол знаев дека ИВАН ќе победи. Веќе неколку години присуствувам на неговите свирки и ептен ми е убав и ептен убаво пее. Првиот пат кога го слушнав бев воодушевена. А за тоа како се однесуваше на идол немам коментар. Најмногу ме изнервира кога Игор, Тони и Калиопи прво го изругаа Виктор а после почнаа во истата емисија да му го лижат газот. Од друга страна во таа истата вечер бендот направи грешка Иван успеа одлично да се снајде и тие го направија лом. А ваму Виктор на ФБ секакви срања пишувал ко ништо да не било. Не очекував од КАЛИОПИ, ИГОР И ТОНИ да излезат такви Г*ЗОЛИЖАЧИ таа вечер. Го сменив мислењето за нив засекогаш.
виктор работи на своја рака спрема спот и песна ама сам тоа ... не влезе во фонолоџикс сите 6 имаа понуда таму јана виктор билјана иван дејан и мики а јана и виктор не отидоа и така останаа само другите 4..
Скриле се во дупката на некој глушец. Сепак на Ивица повеке ми се допага песната него на кико. Велеа дека вчера биле во Берово Ивица, Кико и Билјана, ама незнам...
па сега зад нив стои продукција за другите не знам ама сите се скоро ангажирани летото е време кога највише работа имаат они! се нервирам што јана многу ја исфорсираа а нигде ја нема..
И јас се чудам дечкото си нема блага веза од пеење можам да замислам дека Кикохоличарките отишле само да го манијачат (јакиот фраер ).
Јас одамна реков дека од Виктор нема да бидне ништо , си земал на своја рака сам да си прави кариера , ама тоа кај нас брате не успева.Не успеваат луѓето што имаат менаџери , а не пак Виктор сам. Тоа што нема речник нема многу е јасно и зборува како полжав, многу се дига со статусине на фејсбук се однесува како ....15 годишно дете, а пак тие негови точки колку ме нервираат.Тоа е знак на недозреана личност и дека почна мнооогу да го удира фамата по главаа!
Подобро сам со свој труд да си ја градиш кариерата отколку со туѓ наметнат па уште и да профитираат на твој грб. Друго е што песните кои можеби не му лежат сеедно мора да ги пее, па отиде во неповрат со се кариерата. Сам да не ти е срам Веројатно дечкото има планови и идеи за идни песни само што тактизира на полека но сигурно. Ај ќе видиме што ќе направат овие кои ќе се пикнат во некои такозвани продукции, а Раденов секако ќе го гледаме се почесто заради договорот со А1.
виторија у старт правиш грешка не е така.. посебно во нашава држава а и надвор важи истото дека не можеш на свој грб никако.. треба некој јак човек што се занимава со менадзерство и што ке успее да те издигне но и да те задржи на сцената. Раденов е пејач над пејачите и без разлика дали ке го гледаме заради тоа што е во а1 или не едно е сигрно за него дека ке има блескава кариера ...
Од една страна си во право ама од друга па некој да ти наметнува песни (а најчесто ке ти наметнува комерцијални сезонски хитчиња затоа што најдобро се примаат и најмногу се заработува на нив) и на пример да бидеш во некоја продукција како на Јован Јованов скраја да е поарно сам нека си одлучува што сака да пее,каков стил му одговара.
Не бев во можност да го гледам на Тв па ајде ако може некој да ми даде линк од гостуванњето на Виктор во емисијата на Турунџиева доколку го има некаде на интернет
без разлика со кого ке работиш во Секој случај најбитна е твојата одлука јас не ве разбирам кај сте слушнале да вметнуваат песни.. не се може тоа не ти се свиѓа се прави друга едноставно не функционираат така работите , секој продуцент ако му побараш да ти направи песна ке те праша да му пратиш песни од странски или домашни пеачи да за види каков стил сакаш и твојата да биде? може само да те изигра и да ти ја продаде со манипулација песната ако немаш свое јас ама ништо не иде со сила ако не сакам море што сака нека биде нема да го отпеам! за се треба да се има став во животот!
Народе јас стварно ги потценив идоливе .... Знаев дека се плитки ама до толку ... Завчера во 5-6 саат сабајле имаше реприза од легендарното Браво Шоу и гледам гости Јана и Бети ај реков и така нема што да се гледа .... Поставува прашање Сузана како си поминавте Словенија .... Бети сејс *Ми се исполни желбата , се фрлив ... И не се доискажува и тие као што ? Па се фрлив на кревет . (Многу гледање филмови децо не е на арно ) . Дом на што спие ? На подот , ко да не видела кревет Продолжуваме понатаму ... За Велигден во Гостивар имаше 2 купа , еден за оние што сакаат да запалат свеќа во црква а другиот за мене (ти тоа озбилно ) И ми вика попот кога ме виде Бети превземи нешто .... Ооо Што се смени ? Има кеш , хахахаха кешови можам да замислам ... Оваа Јана ... Лилааа коа почне до душа помалку трагична ај барем ќе си кажеш дете ... Сеа тоа дискутиравме со Бети кога стигнавме нема фанови нема кој ја вришти .Чудно ни беше ,,, Секаде идат по нас , да се сликаат да се поздрават , ми пишуваат на фб ,,, ( и на секоја просто проширена реченица иде Моите Фанови ) Ќе идам на одмор некаде подалеку ехехех таму не ќе може да ме пратат фановите Лилааа
хахаха ме изнасмеа.. па добро вака значи да ти објаснам! бети отсекогаш била со буквална смисла на зборот глупа! види и го фб па ке видиш каква е .. демек јас мнооооогу сум запалена по црнци уф да има некој да ме плесне (озбилно ви викам) а и тоа со трачот на идол се виде и примети дека сама си го извади у смисла демек ај бе сеа зборите малце и за мене! добро бе девојко 20 и кусур години имаш прибери си го малце мозокот! секаде идеше со таа светкавата шминка блјак! мислам ајде убаво пее стварно ама ич бе нема фаца многу селска фаца има! немам ништо против ниту ја знам лично ама многу невкусно! Јана ептен ми беше ок на почеток освен делот кај што се лигави а го прави често.. нај нај кога ми пукна филмот беше кога ја прашаа за нико? и типкава превртува очи демек лилеее сега треба да го сменам изразот на лицето! дефинитивно од тогаш не можам да ја смислам едноставно девојкава. па 18 има не е мала .. се нарекла јавна фаца а не знае основни понашања.. у случајов е мнооооооооооооогу подобра од бети! на бети би се чудела цел живот и би имала за што да се чудам толку е проста..