Многу јасно дека тоа е така ни тој ниту пак Виктор можат со една ....Кико ај пак со една , две , три ,ама како Виктор никој не може со 10 истовремено па тоа е за во Гинисовата книга на рекорди . Али не знаеме дали и Јана се брои во тие 10 девојки или пак таа е 11, аа ?! Најубаво Вики земи таму гледај од твоите колеги (Иван и Биле) што се во 6 месечна врска
Уште за варање е онај штипикурецот уффф одвратно сварење лигло никаков карактер никакво понашање,незнам на кој му се допаѓа и кој оди со него според мене во овај идол одамна испадна добриот квалитет и културните деца тоа ти е ќе снимат една песна и мислат ѕвезди се а и од каде финансии да снимат нешто повеќе и песните му се жалосно мизерни ...
И јас го видов Кико во Охрид во неколку наврати, во чаршија, на плажа, низ град и цело време беше со едно девојче кое зборуваше на кумановски дијалект. Сами тие 2ца кога и да ги видев. А инаку, се згрозив од глетката, еднаш стоевме на пешачки и гледам пед мене едно момче со детска градба, тесно половинче, уште потесни нозе, наеднаш се сврте - и кој гледам - Кико! Лол! Многу ситен бил во живо А присуствував и на хуманитарниот концерт што се одржа на плоштадот, пееше Јана таму. Морам да признаам, не ја сакам многу, но ме воодушеви со гласот и изборот на песните. Големо браво за неа!
Ептен ми се допаѓа, ја слушав на Антена и му го препознав гласот а иначе немав врска дека ќе има во скоро време пенса од него на англиски јазик! како и да е ми мириса на хитче...па ќе видиме!
Ми се допаѓа песната, и јас ја слушнав на Антена, ама мислев ја препеал од некој. Интересна е, барем поразлична од на Хихо и Ивица. Ниту јас не очекував дека ке биде на Англиски, ама добар чекор му е ова.
Мене ептен ме потсетува на The lazy song - Bruno mars, и рефренот ми е ептен познат, само да се сетам од каде
Вистина дека е многу подобра од на Кико и на Ивица , ама сепак некако пак нешто не ми штима. На почетокот гласот воопшто како да не е на Виктор и некаде пред крајот на песната како луѓето што го викаат Џастинов крик е од таму веќе се осеќа неговиот глас. Сепак мое мислење, текстот е добар само мислам дека требала да биде малце помелодична и припевна .
Мене ме бендиса песната на Виктор,мислам дека ке биди хитче,и е далеку поуба од на Кико и Ивица иако не очекував на англиски да биди
Ја слушав и јас, не е ништо посебно. Се согласувам со Ким, како копија од Лејзи сонг.И некако чуден му е гласот, како да не е тој. Ама добро, поубава е барем од на Хихо, што личи како да го пишувал 8 годишно дете.
http://www.youtube.com/watch?v=sLFDha7g ... ture=share еве ја песната а иначе не е лоша морам да признаам!!
Мене песната на Виктор ме потсеќа не само на The Lazy song туку и на една друга само никако да се сетам која Како и да е песната е освежување и ми се допаѓа...баш ми е певлива и текстот е интересен ... а кога ке размислам подобро околу 90% од македонските забавни песни се со "позајмена" музика така да не ми пречи воопшто ..БРАВО ЗА ВИКТОР, посебно затоа што е негов текстот!!!
песнава на виктор ми се чини никад нема да ја заборавамм хаха вчера на снимањето на спотот и пред да почне бар едно 20 пати ја пуштија.. хаха.. пред да отидам таму не ја знаев али сеа на памет ја знам хаха .. а иначе спотот интересен ќе иде.. само што дојдоа и доста мали деца.. а девојката му е внука на Валентино Скендеровски.. хаха али интересен ќе биде спотот околу 1ви ќе излезе па ќе видиме
Да, песнава потсеќа на Lazy song на Бруно Марс, но Бруно не поседува право само тој да свирка во песните, што според мене значи дека не треба веднаш да и` се става етикета на песната дека е плагијат. Иначе се согласувам со Woman in red дека песната не е лоша и е далеку подобра од онаа на Кико.Песната на Кико е певлива, но нема нешто посебна содржина Не очекував од Виктор дека првата песна ќе му биде на англиски Настрана од песната, Виктор дефинитивно треба да поработи на однесувањето За малку ќе заборавев, во еден стих од песната вика дека девојката (ако добро слушнав) била малолетна, што ме тера да помислам дека станува збор за Јана (пред малку таа наполни 18 години)
Како и многу други исто и јас не очекував дека песната на Виктор ќе биде на англиски, но сепак песната не е лоша, певлива е и има добар текст.
Не ми се допаѓа новата песна од Виктор очекував повеќе од него , но сепак подобра е од песната на Кико Еве ја новата песна од beatboxerot - се сеќавате на типчево ? http://www.youtube.com/watch?v=iK4bNZkgqJU