Кој ........................... је овој па сега ? Које најдобро које најубаво ? освен ако това не си ти не гледам друг нормален зашто би запињал со овоа .............. па и не је нешто па да речеш ајде да се пишува Од овоа хит не бива................. па таман и на плоштад да се испосере пејачов
Како прво и основно Дејан не е пеач да се разбереме!! Тој се избутка некако (не е битно како) воопшто не заслузваше да оди до крај... али тоа е тоа секој со свои мозности! И ако оваа е убава песна !!! немам коментар! Се гледа дека Игор ја правел нема ништо певливо во нејзе само рецитирање.. не дека знае да пее дечкото
Незнам Дејан што бараше до финалето... Имаше и други кои испаднаа а пееја 100 пати поубаво, како на пример Бети (мислам дека така се викаше). А за Иван заслужено си победи. Е сега само не ми е јасно зошто уште нема негова песна ? Онај Кико (што страшно ме нервира) има 2, а тој ниедна ! Победник беше бе еј! И Мики беше добар ама некако ми пееше ко со сила, за разлика од Иван
Има Иван една песна,али за разлика од на Кико мислам дека е кај кај поквалитетна.Како што гледам некој никаде нема ,се изгубија сите.Чат-пат ке се најде некој со нова песна и толку,свирки не рачунам.И заборавив да кажам дека Иван си има група/бенд со кој настапува и имаат неколку песни Оваа мислам беше на Иван песната нова http://www.youtube.com/watch?v=j0QmTu6axq4
^^ Има и Иван песна не ми текнува како се викаше,една балада(која мене лично не ми се допаѓа). А истото важи и за песнава на Дејан...што по ѓаволите е ова мене не ми е јасно само што го слушнав почетокот и се шокирав,ужас
Луѓе јас сега ова го видов прв пат!! Добро до каде стигна девојчево?? Па ова е феноменален глас, прости ме наежи можам да замислам како е во живо да ја слушаш! Па да ви кажам ме заболе цефот што е подебелка, подобро сите пејачки да беа дебели и не знам какви, ама барем да имаа глас што вреди! Девојчево има шарм харизма иако е крупна, и глас да паднеш на газ! Не знаев дека вакво нешто имало кај нас, според мене ова е македонскиот идол и пример за тоа што значи зборот пејачка! Алал да ти е момиче! Оние кои стигнаа до финале, врска си немаат со оваа, каков глас! http://www.youtube.com/watch?v=9BRyGRyL ... re=related
^Навистина преубаво пее, ама мислам дека кога ги бираа за понатака не смееше заради годините, требало да има барем уште една-две плус за да продолжи понатака, според правилата. Значи пак има надеж, млада е.
Па уште не се знае кога почнува ама негде прочитав дека ке има 2, ќе видиме сигурно ке има реклама нешто. Кое време беше првиот?
Тешко ми е дури да пишам од што толку ме заболе тоа и мене. Со еден збор излезе дека е многу алчен и заборави за тоа кои му беа вистински пријатели и се што правеа за тој да ја добие оваа слава.
Ако не сакаш да трачариш по форуми воопшто ништо не требало да пишеш. Не можеш само така да кажеш грди зборови за некој и потоа, не кажувам ништо, јас не трачарам. Најубаво да си молчиш. А да не има некои новости за втора сезона?
Виножитка е во право.Кажи зошто така мсилиш?Што направил? Неможеш така да кажеш за некој а да немаш докози ни факти
Дали сте сигурни дека ќе има музички идол.... јас прв пат прочитав за тоа тука, а не верувам дека ќе има зошто оваа година нема А1 не вервувам дека некоја друга ТВ ќе се нафати да финансира
Идол ке има на канал пет ми се чини.. па нели све од а1 се префрли таму Иван е срце.. не отварај профили само за да оцрниш некого, што имаш ти лично со него нека остане меѓу тебе и него а не вака да плукаш!! Хејтери