Абе ај да не биде дека мрчам само, ама не морала до толку да ја емитира Гага, па не е маскнбал мајку му Инаку сакам и оваа да влезе . И не можам на ред да стигнам од коментари цц
Искрено јас би ги исфрлила сите кокошкиве и сите момци би ги ставила внатре.... А жириво дефинитивно на муте го клавам...
WHY? Одвратно беше. Све најлепше, кога какаат милка чоколади паѓаат. Инаку Анита ми делува како фина жена, а и убав глас има многу. Едвај чекам да ја чујам.
Девојкава Анита сега што пее добра е.......топ е....најдобар глас има плус тешка песна пее.........ама штета ЛАУРА ЌЕ ОДИ ПОНАТАМУ......А за од машкиве уште се мислам, иако НИКО Е ТОП!
Досега што имам видено единствено за Нико сакам да влезе, за другите ми е сеедно. Билјана и мене ме разочара, минатиот пат беше 12071364 пати подобра од вечерва.
^ Анита преубаво се облекува. И од тоа што имам забележано по слики - прекрасна е. Мене ми се допаѓа изведбава. Билјана ќе почнат Супермен да ја викаат. Само они двајца ги носат гаќите над пантолони. Спојлер Иде пословен човек на деловна вечера. Жено јас отидов можеби вечер малце ќе се задржам? Се враќа мажот во 7h сабајле и се начекува со жената на скали. Она - Кај си бе Супермен Он - Еве маче да ти кажам... Она - Нема проблен Супермене Он - Ама маче дај да ти објаснам Она - Абе нема проблем Супермен ти оди и одмори се сега дома Он - Ама маче знаеш јас ..... Она - Абе Супермен нема везе оди дома и одмори се Он - Ама маче ти мислиш дека сум шврљал, не бе маче да ти објаснам,,,, Она - Абе Супермен оди дома и одмори се Он - Абе маче ти сумљаш во мене ,,,,а извини да те прашам зашто цело време ме викаш Супермен??? Она - Па само Супермен ги носи гаќите над панталоните
Јас не знам што и требаше на Билјана ова. Прекрасна девојка со сила мутава се прави. Ама Нико ако не влезе
КАКО БИ ГО Е***А ВИКТОР..............извинете вака на муабетов........не личи на темава....ама како би го...