тоа е така намерно направено http://www.vestisrbija.com/ еве овде ќе напишеш податоци за "жртвата" и ке ти излезе веста
Не е тоа-тоа откако заврши шоуто, да не се појават негде на некоја општинска собиранка, или да прочитам случајно негде дека Виктор или Кико имаат нова песна и сл. скроз би ги заборавиле ликовите што учествувале во шоуто, дефинитивно не се ништо посебно и не оставија белег. Интересно беше додека траеше, ама откако заврши...ми остана само интересно сеќавање од шоуто.
Многу погрешно од Виктор што пее на англиски, место прво да заземе место во мак сцена ништо само губење време е.. Инаку добра песна
Za da gi viknat na nekoja opstinska sobiranka,toa ne znaci deka idolite treba da se ponudat sami,tuku samata opstina da gi pokani,a koga e se ispolitizirano i nastapuvaat drugi muzicki iminja namesto niv normalno deka ke nema mesto za istite i nigde ke gi nema.
Стварно незнам кој му е филмот на Виктор си англиските песни. Дечкото стварно има глас, знае да пее, но алоо се наоѓаш во Македонија не во Америка, кога ќе отидеш во Америка тогаш на англиски можеш да пееш. Спојлер Сега знам дека ќе ме нападнат фановите на Виктор но само си кажав мислење
Мене ме интересира каде е победникот? Дали прави нешто? Јас од сите на идол само Кико го гледам по емисии зар само тој има свои песни ???
^^ Иван беше да си ја искористи наградата како прв македонски идол, да учи англиски во Кингс Колеџ во Лондон 2 недели. Се врати пред еден месец и ја промовираше втората негова песна -Шеста Жица. Инаку до сега Иван има 2 песни оваа и уште една- Студ Во Душава (и српска верзија) . А сега во моментов слушам правел многу свирки со бендот низ Македонија
Демек мора да си во Америка или Англија за да пееш на англиски ?! Не ми смета било кој од нашиве ако пее на англиски, и ако има песни на англиски, па и Виктор и кој и да е. Неговата иск*рназена појава сама по себе иритира, уште кога ќе почне да завива, it's time for серка.
Не знам дали беше во Лондон,ама цело лето правеше свирки барем кај нас два-три пати беше дојден летово
Го гледавте Иван на Тротоар? Ко гревче некое беше, како го споредиле со победниците од американскиот идол. Ни ветувања исполниле, ни албум, ни песни, се сам си плаќал. Идиоти.