Не е во склоп со вечерашниов Идол, ама да си ја кажам желбата... Сакам Јуле да ја пее оваа http://www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8 Како што има премоќен глас, има да грми цело студио! Впроочем кој и да ја испее песнава, кај мене одма симпатии ќе добие, само што мислам дека никој нема да се дрзне, претешка е оваа песна.
Виктор никако да се пронајде себеси. Прво беше Џастин, сега пејачов од Марун 5(е не знам де како се вика ) Е не го бива така бре. Само караоке за него.
Прслуков од баба му на Виктор. И на крај ќе влезе Виктор наместо Нико ради тоа што сите се ложат на неговата лепота. Во музички шоуа не гледајте убавина, ве молам, има посебни избори за тоа! Инаку кога ќе погледнам подобро Билјана можеби и паметно да речам одигра овој пат. Знаеме дека младинава наша доста ја слуша Гага, стајлинг како неа, нејзина песна - добитна комбинација. Тоа е жалното кај нас, па и пошироко. Секогаш вакви глупави трикови палат.
Виктор настапот му беше да се тресне човек од земја! Феноменален, сигурен и добар избор на песна! Гласам за Виктор!
леле се пресмеав за прслукот. Барем да пуштела пари таа па да купи поубав и барем црвен. Се гледа очајна е. А ја прикажаа на кратко. За ден-два ќе ја разбереме која е, нема гајле
Не пее толку лошо, иако Нико е 100 пати подобар...ете и колку е фин, вика нема да згрешат гласачите и ако гласаат и за другите, сите заслужуваат да влезат во ИДОЛ....Нико И Виктор се подобри од другите машки!
Ве молам, само без трескање од земја Мене ич не ми е убав, пак имаше 100 кила пудра. Ако влезе овој, а не Нико(што се си мислам така ќе биде), воопшто нема да биде фер
Абе пејат, сите пејат. Според мене Иван пее многу поубаво од Виктор, многу попријатна боја на глас има и може да пее повеќе жанрови, за разлика што Виктор ми е малку ограничен. Р`н`Б и тоа е тоа. А за пеење Нико на сите што се моментално во финале може часови да им дава, релно гледано се двои од сите. Би сакала да го чујам Нико во интерпретација на песнава заедно со некоја од девојките, иако мислам дека никоја нема волку звучен глас. http://www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD- ... re=related Тоа го дрндам и јас. Сите се попалија на убавина и готово.