Ке можеш ли да ми кажеш што беше одлуката??? Моментално гледам преку зулу и многу ми кочи и ме нервира и не дослушнав...
Ма намерно ги фрлија овие дека поубаво летаат ! Игор ги оптегнал како шал ! И публикава најмногу вришти на Виктор ако приметувате Штрумфетке Ивана си призна, оној и бил голем за неа А од кај сте сигурни дека Лаура ќе влезе? Инаку одлучија да им направат на сите десетмина песни, и ова исто му доаѓа ко 4ри пати да редактирав, не можам да дојдам на ред од мислења, во меѓувреме е испратено ново мислење....
Убав е овој Виктор, ама глас се бара овде, не манекенство... Добив впечаток како повеќе да се трудеше да ги импресионира девојчињата, а не да внесе емоција во песната... Него, што песна пееше Нико? Закочи ова зулуво никакво, глупаво и не успеав да видам...
НА тие што нема да влезат ќе им прават по една песна......уште неколку шит песни на нашава естрада... се зезам...
Не толку на убавина колку на добар избор на песна, добар настап, опуштено и без трема! тоа за мене значи и е едно од битните ствари да се биде прв македонски идол! И уште еднаш настапот му беше да се тресне човек од земја! Ебати Виктор цела публика ја запали! Алал да му е!
Вииикторче сонце мое... Што убаво испеа А таа па грудЊак му фрли со цел памет, а овој па Игор. Јас до сега си гласав 2 пУти ама еднаша ми вика погрешно пратена порака, следете ги упаствата. Ај сеа нека го даваат Ризо, јас си навивам за Викторче и Билјана. И на Ивана фустанчето е
Малку оф-топик, ама зш не гледате на http://web.maxtv.mk/index.aspx? Мене не ми кочит. Пробајте вие ако сакате
Сепак машките се многу, многу подобри од женските.Многу посигурни, поточни во изведбите и мислам по опуштени.Не се трескајте многу само по изглед...многу е важно глас, харизма и дали може да ја долови песната за да сите осетат наежена кожа на себе.
А да ви кажам за Лаура...Во Маџари живее девојчето, мајка и со тетка ми се дружеа на времето, Лаура и сестра и се шишаа кај тетка ми како мали...А и мајка ми ги познава...А татко и е гитарист, во Хиподром порано свиреше.
Искрено да ви кажам, тој Нико(што пееше опера) можеби пее убаво, ама според мене не е баш за македонски идол. Премногу ми е тоа сериозно, некако монотоно, неразиграно...Дечкото што настапуваше последен е полн погодок, со оглед на тоа дека добро пее, а публиката просто го обожава. Се движи добро на сцена и многу весела атмосфера прави. А тоа е најважно. Од девојките Биљана мислам беше, сакам да влезе во финале. Многу е специфична и ми се допаѓа на сцена. А и камерата ја сака. Многу ми е глупаво некако што се зависи од пораките на публиката. Имам претстава дека многу погрешни луѓе влегоа во финалето, а најквалитетните останаа....