ЗНАЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВ! знаев уште кога кажа 2 ѕвезди! и за Нико ми е мило, и за Виктор али оваа шмизлава, ич!
Ајт аирлија! Не читале изгледа тука дека ќе се потепавме, па се смилуваа. Само ве молам без силни овации, пост врв пост, пост од реченица и спиење на типки - благодарам однапред!
Абе како влегоа двајцата? Епа на Денис сега најкриво ќе му биде Море и на тие што не влегоа подеднакво криво ќе им биде. Али добро е , ама баш исто гласови имале двајцата ? Барем нека направеа и Билјана и Наталија исто гласови да имаа.
WTF??? Не играм!!! Можеа првата да ја скокнат, нека влезеа само овие двајца, па немаше да ми биде толку криво што квалитетен глас како Наталија не успеа. Пу јаз'к. Па пак ке речам, кај сме ние бе од дома да не пушти човек???
Денис повеќе заслужуваше да влезе, Виктор многу ме изнервира со тоа мастиката и циничната самоуверена насмевка... ама тоа е, ставиле 12 годишните кредит. Јеиии, Билјана влезе, Наталија не. Фер, фер.
Јас мислам дека Нико беше како бонус од жирито. Жал им беше таков вокал да не продолжи покрај другиве (какви коковчиња имаше од жените посебно правац во финале што се пикнаа ). Во секој слушај - речиси сите среќни и задоволни!
Е да бе, криво ќе им биде! Песни бонус ќе добијат од жирито. Во секој случај добиваат. И баш ми е мило немате поим колку што онаа арогантна кокошка Наталија не влезе.