Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Идолов толку ми влезе во свеста што синојка Виктор го сонував :wasntme:
    Море да видат Идолциве што сме пишувале тука, ќе незнаат дали да плачат или да се смеат :D .

2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    :D ^Има некоја шанса да видат или да им покажеме некако ? :lol:
    Туку вчера овде идолов сме го направиле невиден спектакал, па кај ќе најдете на друго место пренос во живо во пишувана форма освен тука ? ;)
    И не пишав вчера мило ми е за овие 3ца што влегоа, ама јас сакав барем уште 2 ца, па да беа 2ца машки и 2ца женски, ама ко ќе речиме сите 5 би ги пуштиле, што ако појдат сите 5 кога еден по еден мораа еднаш да испаднат, вака само ќе се пролонгираше .

3. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Леле едвај ве дочитав,повеќе од 30 страни сте изнапишале :)
    Патем,јас бев пресреќна што влезе Виктор,на неговиот настап сцената оживеа а публиката лудуваше.И не можете да кажите дека Виктор не знае да пее,мислам бесмислено е...Не велам дека е подобар од Нико,ама стварно не е за потценување,има убав глас.А и + ако беше гласот во прашање Наталија би требало да биде победник,но не е работата во тоа.За да бидеш ѕвезда треба да знеш да се понашаш на сцена,а Виктор мислам дека доволно се покажа.Изгледот негов не го коментирам :bow: Доволно е кажано.
    И за Нико ми е исто така мило,гласот е доволно искоментиран а и многу мил е човекот,го познавам во живо. :)
    Е сега онаа Биљана воопшто не ме ни разочара ниту ништо.Уште од првиот пат кога се појави па се до ден денес ми е антипатично суштество.А и многу ја форсираат демек имала убавина,абе ајде,мене искрено од женските најгрда ми е,секако после онаа самоуверената Наталија |( Oд женските сакав да се врати Анита,девојка на место.Симпратична,со прекрасен глас,убаво се облекува и најважно,не е вообразена како некои.
    Али,то је то.Јас останувам да ги поддржувам Виктор,Нико и Катерина :)

4. ocajna93

ocajna93 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Пантолоните можете да ги најдете во La Garage бутиците во Охрид и Струга ;) јас си имам купено исти онакви само бели, ако сте некој од овие градови наминете, купете ;) :*

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Ауу како сум се разочарала сношти.
    Сакав Наталија и Иво да ги вратат.... ама тоа е :|
    Сега само Иван ми останува :)

На GirlWithSmile му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    јејејејеје .. билјана и викторр е стварно се фер :D а оној нико хаха не треба да биде ама ај :D

7. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    5.149
    За Виктор и Нико ЗАСЛУЖЕНО
    А за Билјана :?: (малце ми личи на местенка, ама ај...)

8. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Сите се одлични и ете ќе им дадат по една песна и на другите, така да ќе имаат можност за да се пробијат. Инаку еве на пример и Иво пее одлично и Наталија, ама некако ми се едноставни, само супер гласови, а кога ги слушам поточно гледам Виктор и Билјана едноставно уживам :clap: , забавни се . Не мислам дека е местенка за Билјана тие двајцата навистина се родени за на сцена. На сите избори од овој тип, се бира комплетна личност а не само глас. За понатаму ќе видиме како ќе биде,секако Билјана и Виктор ми се меѓу фаворитите по крај Иван и уште еден дечко не знам како се вика. Ама мислам дека машките во споредба со женските се далеку подобри,барем досега и би сакала маж да биде идол.

9. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    959
    Зошто не требаше да биде?????
    Дали ти слушаш како пеат или само гледаш физички изгледа, ако гледаме физички изглед тогаш да Мики и Нико мрш надвор(ама на никој може нив убаво им излгедаат луѓево) што бараат во овa шоу.....охх чекај бе не се барало мистер за 2011 :tmi: туку музички идол каде гласот се цени а не изгледот :!:
    Да не се разбериме погрешно далеку од тоа дека Виктор и Билјана не заслужиа да одат понатака(макар што Билјана вчера беше катастофична) ама да викаш дека Нико не заслужи да отиде понатака...

На Victorya и Tomcia им се допаѓа ова.
  10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Немојте така за Нико бе. Па можам да кажам дека тој е меѓу првите што пеат убаво. :x
    Ама нашата младина само убавина гледа. Ах младинооо, во наше време не беше така. :D :D :D

На Victorya, karina8 и baguf4e им се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Ептен ме иритира кога гледаат убавина, значи ова е избор за ПЕАЧ/КА, а не за мис или мистер на Македонија. Како што е дебилно да гледаш на избор за убавина кој пее подобро, така е и тука глупаво да определуваш некој по изгледот. За оддржување не зборувам, јез да мора доколку одлучи да се појавува во јавност да се средува.
    Крај краева убавината е ствар на вкус. На некој може и Нико му е убав.
    Му џитнале прслук и ајде сите се наложија на Виктор. |(

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  12. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Мислам дека не е само до убавината. Џабе ако е убав а стои здрвен на сцената, мислам дека Виктор и Билјана се баш комплетни, нешто што сакаш и да го слушаш и да го гледаш. За Нико мислам дека нема ни потреба да се коментира, со тоа пеење не е за да се замара со Идол, може да пее рамо до рамо со Павароти :) ама пак некако не ми е за овој поп идол |(

13. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Виктор и Нико заслужено си влегоа . Јас мисалм дека требаше Анита да влезе. Некој напишал не требало Нико , дечкото толку убаво пее и секој не е надарен. Тој рече бил рокер кој станал оперски пеач.
    А онаа Александра што пееше 7ма по ред , како се вика песната што ја пееше? :?:

редактирав место Анита , Наталија бев напишала

На Victorya и macysh им се допаѓа ова.
  14. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    2.476
  15. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    Леле колку се израдував Нико што влезе :) Па луѓе тие што велите дека Нико не требало да влезе, без навреда, ама имате ли воопшто вкус за музика? Не дека јас сум експерт и сфаќам дека на некој може не му е баш симпатичен, ама не можам да поверувам дека можете да кажете дека не пее убаво и не било заслужено??? Па на Идолов треба да му е чест што таков глас се пријавил...Мислам дајте ве молам....

Билјана ок што влезе, харизматична е и има убав глас девојкавта, ама воопшто не ми се допадна вечерва за разлика од минатиот пат...

За Виктор веќе знаев дека ќе влезе, убаво пее и супер е дечкото, си фура некој свој филм.

Мене Иван ми останува фаворит, мислам дека е најкомплетен и има и глас и стас што би се рекло баш за идол -сепак е потребно се, не е само гласот мерило знаеме сите, а после него за Нико навивам.

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.825
    Мислам дека според гласовите на публиката влезе Виктор, ама судиите сакаа и Нико да влезе, па направија исклучок. Или грешам?
    Како и да е, прекрасно е што влезе и се испорадував :)

17. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Да и јас мислам дека Нико влезе од жирито ама супер прекрасно пее е сега незначи дека ќе победи тој што најубаво пее туку тој што најмногу ќе го гласаат

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    http://www.youtube.com/watch?v=VV1XWJN3nJo

На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  19. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204
    Многу ми е мило за Нико,дечкото има извонреден глас! :) Убавината не е пресудна,а кај нас ќе видат некој поатрактивен/на и готово,немора да има глас.Па мислам дека бираме музички идол,не Мис/тер Македонија.Исто така мило ми е што Виктор влезе,дечкото убаво пее и знае како да ја привлече публиката и вниманието,опуштен е и свој на сцена.Жал ми е што не влезе Наталија,се ежев додека ја слушав,Билјана не ми се допаѓа,супер изгледа ама ако збориме за глас (а тоа е тоа што се бара) јасно беше дека Наталија требаше да седи на нејзино место.

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    http://www.youtube.com/watch?v=e0xo2Gd64wc

Глејте што најдов! :rock:
    Ете го, убаво јас си кажав. Се вклопува совршено. :clap:
    Е сега кажете дека не знае да пее и редете се двајца по двајца во редица за клоци. :devil:

На Strumfeta93, Neytiri, UniqueCreature и 1 друга личност им се допаѓа ова.