Идолов толку ми влезе во свеста што синојка Виктор го сонував Море да видат Идолциве што сме пишувале тука, ќе незнаат дали да плачат или да се смеат .
^Има некоја шанса да видат или да им покажеме некако ? Туку вчера овде идолов сме го направиле невиден спектакал, па кај ќе најдете на друго место пренос во живо во пишувана форма освен тука ? И не пишав вчера мило ми е за овие 3ца што влегоа, ама јас сакав барем уште 2 ца, па да беа 2ца машки и 2ца женски, ама ко ќе речиме сите 5 би ги пуштиле, што ако појдат сите 5 кога еден по еден мораа еднаш да испаднат, вака само ќе се пролонгираше .
Леле едвај ве дочитав,повеќе од 30 страни сте изнапишале Патем,јас бев пресреќна што влезе Виктор,на неговиот настап сцената оживеа а публиката лудуваше.И не можете да кажите дека Виктор не знае да пее,мислам бесмислено е...Не велам дека е подобар од Нико,ама стварно не е за потценување,има убав глас.А и + ако беше гласот во прашање Наталија би требало да биде победник,но не е работата во тоа.За да бидеш ѕвезда треба да знеш да се понашаш на сцена,а Виктор мислам дека доволно се покажа.Изгледот негов не го коментирам Доволно е кажано. И за Нико ми е исто така мило,гласот е доволно искоментиран а и многу мил е човекот,го познавам во живо. Е сега онаа Биљана воопшто не ме ни разочара ниту ништо.Уште од првиот пат кога се појави па се до ден денес ми е антипатично суштество.А и многу ја форсираат демек имала убавина,абе ајде,мене искрено од женските најгрда ми е,секако после онаа самоуверената Наталија Oд женските сакав да се врати Анита,девојка на место.Симпратична,со прекрасен глас,убаво се облекува и најважно,не е вообразена како некои. Али,то је то.Јас останувам да ги поддржувам Виктор,Нико и Катерина
Пантолоните можете да ги најдете во La Garage бутиците во Охрид и Струга јас си имам купено исти онакви само бели, ако сте некој од овие градови наминете, купете
Ауу како сум се разочарала сношти. Сакав Наталија и Иво да ги вратат.... ама тоа е Сега само Иван ми останува
Сите се одлични и ете ќе им дадат по една песна и на другите, така да ќе имаат можност за да се пробијат. Инаку еве на пример и Иво пее одлично и Наталија, ама некако ми се едноставни, само супер гласови, а кога ги слушам поточно гледам Виктор и Билјана едноставно уживам , забавни се . Не мислам дека е местенка за Билјана тие двајцата навистина се родени за на сцена. На сите избори од овој тип, се бира комплетна личност а не само глас. За понатаму ќе видиме како ќе биде,секако Билјана и Виктор ми се меѓу фаворитите по крај Иван и уште еден дечко не знам како се вика. Ама мислам дека машките во споредба со женските се далеку подобри,барем досега и би сакала маж да биде идол.
Зошто не требаше да биде????? Дали ти слушаш како пеат или само гледаш физички изгледа, ако гледаме физички изглед тогаш да Мики и Нико мрш надвор(ама на никој може нив убаво им излгедаат луѓево) што бараат во овa шоу.....охх чекај бе не се барало мистер за 2011 туку музички идол каде гласот се цени а не изгледот Да не се разбериме погрешно далеку од тоа дека Виктор и Билјана не заслужиа да одат понатака(макар што Билјана вчера беше катастофична) ама да викаш дека Нико не заслужи да отиде понатака...
Немојте така за Нико бе. Па можам да кажам дека тој е меѓу првите што пеат убаво. Ама нашата младина само убавина гледа. Ах младинооо, во наше време не беше така.
Ептен ме иритира кога гледаат убавина, значи ова е избор за ПЕАЧ/КА, а не за мис или мистер на Македонија. Како што е дебилно да гледаш на избор за убавина кој пее подобро, така е и тука глупаво да определуваш некој по изгледот. За оддржување не зборувам, јез да мора доколку одлучи да се појавува во јавност да се средува. Крај краева убавината е ствар на вкус. На некој може и Нико му е убав. Му џитнале прслук и ајде сите се наложија на Виктор.
Мислам дека не е само до убавината. Џабе ако е убав а стои здрвен на сцената, мислам дека Виктор и Билјана се баш комплетни, нешто што сакаш и да го слушаш и да го гледаш. За Нико мислам дека нема ни потреба да се коментира, со тоа пеење не е за да се замара со Идол, може да пее рамо до рамо со Павароти ама пак некако не ми е за овој поп идол
Виктор и Нико заслужено си влегоа . Јас мисалм дека требаше Анита да влезе. Некој напишал не требало Нико , дечкото толку убаво пее и секој не е надарен. Тој рече бил рокер кој станал оперски пеач. А онаа Александра што пееше 7ма по ред , како се вика песната што ја пееше? редактирав место Анита , Наталија бев напишала
Леле колку се израдував Нико што влезе Па луѓе тие што велите дека Нико не требало да влезе, без навреда, ама имате ли воопшто вкус за музика? Не дека јас сум експерт и сфаќам дека на некој може не му е баш симпатичен, ама не можам да поверувам дека можете да кажете дека не пее убаво и не било заслужено??? Па на Идолов треба да му е чест што таков глас се пријавил...Мислам дајте ве молам.... Билјана ок што влезе, харизматична е и има убав глас девојкавта, ама воопшто не ми се допадна вечерва за разлика од минатиот пат... За Виктор веќе знаев дека ќе влезе, убаво пее и супер е дечкото, си фура некој свој филм. Мене Иван ми останува фаворит, мислам дека е најкомплетен и има и глас и стас што би се рекло баш за идол -сепак е потребно се, не е само гласот мерило знаеме сите, а после него за Нико навивам.
Мислам дека според гласовите на публиката влезе Виктор, ама судиите сакаа и Нико да влезе, па направија исклучок. Или грешам? Како и да е, прекрасно е што влезе и се испорадував
Да и јас мислам дека Нико влезе од жирито ама супер прекрасно пее е сега незначи дека ќе победи тој што најубаво пее туку тој што најмногу ќе го гласаат
Многу ми е мило за Нико,дечкото има извонреден глас! Убавината не е пресудна,а кај нас ќе видат некој поатрактивен/на и готово,немора да има глас.Па мислам дека бираме музички идол,не Мис/тер Македонија.Исто така мило ми е што Виктор влезе,дечкото убаво пее и знае како да ја привлече публиката и вниманието,опуштен е и свој на сцена.Жал ми е што не влезе Наталија,се ежев додека ја слушав,Билјана не ми се допаѓа,супер изгледа ама ако збориме за глас (а тоа е тоа што се бара) јасно беше дека Наталија требаше да седи на нејзино место.
http://www.youtube.com/watch?v=e0xo2Gd64wc Глејте што најдов! Ете го, убаво јас си кажав. Се вклопува совршено. Е сега кажете дека не знае да пее и редете се двајца по двајца во редица за клоци.