првпат глеам дека ке пееле песни од тоше мислам дека дечките вечерва ке имаат тешка задача па ке видиме кој како ке се снајде. ја мислам дека овде повеке се цени изгледот него гласот
Која е поентата на прво и второ пласираните да им се даде награда изучување на англиски ??? Мислам, далеку од тоа дека лошо ке им дојде ама сепак ако сакаат да бидат музички ѕвезди , требало да им доделат некое училиште за музика...
Стварно и јас се изненадив. Но не дека ќе им дојде лошо... И онака некои врска немаат од англиски. Леле овој Ненад колку вика!
Јана рака во џеб. песнава не и лежи, не може да го пушти гласот... А и аутфитот некако не ме бендисува.
Мхм, мхм можеше и поубаво да испее Јана, некако ко почна како стегната во гласот, мхм .... ама сепак да излезеш и да пееш песна од Тоше не е сеедно
Се согласувам...Пејач со рацете во џеб Ајде машко ама женско би требало да покажи женственост малку не ми се допаѓа, а и нема глас како да и се губи гласот
Јана многу многу лошо. Уф никаква уверливост ни емоција, слабо. Аутфитот е добар, модерна е, ама џабе, спрема она пред 2 недели ова е скалила и скалила подоле!
Премногу е попустлива Калиопи... Ајде бре нека дадат малку конструктивна критика, за гласот, за интонација, ништо мајку му. Обратно испадна, Калиопи место за пеење, за стајлинг коментира.
Изборот на песна на Јана не ми се допадна... Инаку таа ми е супер лик, многу мила! На Иван малку му трепереше гласот. Добри се, но можат и подобро.
Тони нема да биде повеќе најс гај тоа ми се свиѓа, и ете конечно критки феминки, на место, поздрав за Тони и Игор
А бе се е супер овој идолов и сцената ми се допаѓа, ама овие водителите, лелеееее не можам да ги слушам. 90 посто од времето тресат глупости , не знаат да се изразат , испуштаат некои си крици. Ми иде на муте да стиснам! А да и уште една критика , без разлика што публиката одлучува , треба самото жири да биди посериозно и да дава построги коментари, а не само комплименти.
иван ми е фаворит, и ке ми остане, иако оваа песна не ја испеа нај нај.. очекував многу подобро од него... јана,ми беше фаворит од женските, ама ептен ме разочара.. за стајлингот нема да коментирам бидејки има секој различен вкус, но изведбата воопшто не ми се допадна, исто така и тоа раката во џеб додека пее...