Целосен промашок, ниту сценската изведба ми се допадна -само шета на сцената како некој изгубен, а песната како да не му лежеше баш најдобро, никакви чувства не видов
Игор вика мислам дека направи голема грешка и јас мислам ќе каже во врска со пеењето-тој имал девојка 3 години.
Искрено вечерва се надевам дека Виктор ке блесне на сцена и ке покаже конечно што може и умее. Освен него , можам со сигурност за Нико да тврдам дека ке има беспрекорен настап. А за другите , останува да видеме. П.С проклето зулу, проклет интернет !!! не можам да ги следам како што треба!
Оваа Катерина на Идол пее. а уште микрофонот не знае како се држи Ама ај да видиме... A ИваННа се обидува да изгледа сериозно
Само да не се прецени овај Ивица, до сега тој најубаво ми испеа(иако и пеењето на Иван не беше лошо, си останува тој мој фаворит) и овај пат Ивица покажа емоции и малку да поработи на изразувањето (да се изразува поубаво) и ај да ја видиме Катерина сега
За разлика од Иван и Јана, мислам дека Ивица досега најдобро ја интерпретираше песната... И да, внесе многу емоциии
Кичоини Јас оваа не можам да ја сварам, некако ми е одвратна. И јас Нико го чекам, да ми го оправи впечатокот
Хихихи си ја креваше сукњичката цело време што беше тоа ? Инаку ми се допадна барем не дозволи тремата да има големо влијание на нејзиниот настап другите се покакаа од страв Инаку и јас ги чекам Нико и Виктор па се надевам дека нема да ме разочараат
Овој Ивица се пос*ра со девојката, гарант му мрчела пред настап А на ИваННа што и е????????/ Секоја емисија мења стил, ко тетка од минатиот век ми е Страшно ме иритира гласот на Катерина, ме ежи. Го чекам Нико гарант ќе ја пее Немаш ни благодарам ко најтешка песна и ме интересира Билјана како ќе отпее...
Се чудам оваа Катерина како доспеа до овде, како кокошка крека а се уфилмала до 100. Ја фалат а се кези како оскар да добила . Како циганка ми беше облечена а и гаќите и ги видов... Сакам таа да испадне. А Ивана и она е влезена у филм, приметив и минатиот пат и сега им ги доближува микрофоните до муцка демек глупи се