Слабо, слабо ама што да се очекува кога пеат песни од Тоше. Тука најдобро се гледа неговата големина и недостижност. Јас сум за Иван и Нико-сигурна сум дека прекрасно ќе отпее. До сега речиси секој има свои фаворити, ова сега нема да ни го смени мислењето за некој од нив, само ова е добро за да сфатиме колку беше голем нашиот Тоше
да, до сега никој не ја испеа песната без грешка, имаше некои делови, каде сите погрешија.....тоше е еден и единствен , ајде сеа да го видиме дејан со песната игри без граници...
Не се согласувам, секогаш некој може да излезе од школката и да изненади со неверојатна изведба Се менуваат фаворитите, поготово на вакви шоуа. И фаворитот може да разочара, да има неколку лоши изведби по ред... Ништо не се знае тука, затоа се и Гала вечерите
Баш сакам да видам како ќе испее Емилија, се ми се чини дека ќе крека повеќе од Катерина, а ако испее убаво баш пријатно ќе ме изненади А сега пренос следи Дејан со Игри без граници
Од Јана очекував повеќе, а за Катерина се чудам зошто е во првите 13... Како прво некако многу ми е селско нејзиното однесување, премногу е самоуверена, а гласот не и е ништо посебно. Некако вештачки ми делуваше вечерва. За стајлингот сум speechless Очекувам Нико да го видам во добро светло, и евентуално Елизабета. Виктор многу се фраеросува, па ќе видиме како ќе отпее.
Најтешката песна ја одбрал Дејан. Нема глас за песнава, се мачи сиромашкиот Ај може ќе му се скратат маките вечерва
Лошо многу лошо ич неубаво звучи песната...требало друга да испее а не толку тешка песна како Игри без граници.Како и да е јас овој Дејан не би го ставила во први 13
Е значи ова жириво колку ми оди на нерви не сте свесни.... Па и со тој Ношпал веќееееееее.... . А и никој до сега не ми испеа убаво. КАТАСТРОФА сите беа.
А каде со перливе Иванно мори Да си прашам јас, така е на американскиот, тој што има најмалку гласови вечерта кога се прогласува кој ќе отпадне, пее пак, за жирито да одлучи дали ќе го спаси. Имаа една можност за спасување и ја потрошија
и мене не ми се допаѓаат освен ивица мислам се викаше оној со долгата косичка а жирито е глуво или немаат право да даваат негативни критики? не ми е јасно како сите се супер сите ова она а сите или имитираат или квичат или нема никакви оргинални чуства пренесени во песната. мн чудно баш сакам нкој да ми го објасни ова... да видиме баш како ќе биде до крај
Што е со фатеново праменче на девојчево? Аии А баш е симпатична. Бај д веј,многу се дебилни шегиве на водителиве.