Леле, до сега катастрофа од девојките, разочарување...единствено Ивица, и сега Виктор позитивно...иако не ми е фаворит барем добро испеа.
Веќе докажани имиња на музичката сцена неможат да испеат песна на Тоше како тој што ги има испеано па камоли овие од Идол. Нормално дека никој нема да ни се допаѓа кога ги споредуваме со тоа како Тоше ја има испеано песната. Јас го слушнав Дејан и дечкото супер испеа, а Елизабета дефинитивно нема гласовни способности. За тие понатаму ќе видиме.
Па затоа зборев, се менуваат фаворитите, има позитивни и негативни изненадувања, затоа и си го сакам шоуво
АУФ! Виктор ептен се изјача и со бендот и со стомачните и со пичките на последната слика . Занос! Убаво испеа и само тоа му вреди, добро и сценската изведба. Инаку, се појави македонскиот Бибер.
како бе елизабета нема гласовни способности за истата мислиме?? за онаа хрт претходно што ја пееше зборуваш??
Онаа што пееше после Дејан мислам. Не ги знам баш како се викаат Редактирам: Емилија се вика, извинете моја грешка.
Овој Виктор па колку е само опнат и самоуверен...Многу мразам кога машките си ги сликаат стомачните... Досега најубаво ми испеаја Ивица и Игор Раденов. Едвај го чекам Нико Емилија е катастрофа...Па колку луѓе многу поубаво пееја од неа,цц...Посебно она девојчето што ја пееше бато на аудициите,таа полната со розево венче.
Со стомачните ме разочара признавам ама со гласовните способности никогаш Да ве прашам зошто не се гледаше бројот каде што треба да се гласа за Виктор ?
Штрумфетке на Кристијан повеќе би му одговарал епитетот Џастин, тој е помал од Виктор А Ивана му била љубоморна на мечињата И да ја видиме Билјана