Неможам да го дочекам настапот на Нико A за сега,скоро сите освен Ивица ме разочараа, не очекував вакви настапи.
Не можам да следам идол па среќа што овде имаме пренос во живо им благодарам на феминките што ме известуваат што како е
ааа за емилија за неа не го променив мислењето Спојлер некој ако пее поужасно од неа да ми кажете т.е. тука некаде се со онаа што ја пееше во коси да си спијам и не можам на ред да стигнам брееее помалку пишувајте !!
убаво испеа билјана изгледа ги распоредиле: полошите први подобрите после Спојлер за да ги гледаме сите
Прва е што не напиња , сите други се дерат на микрофон мислат поубаво звучат! Вакви песни да се пејат толку површно , без емоции, да не се знај кај да се снижи кај да се повиши, а до тука стигнале .
Прекрасно испеа , ме наежи, дури и солза пуштив и си го оправда местото во финале, песнава многу ме потсетува на Тоше посебно ГО МОЛАМ НОЌВА НЕБОТО ДА МИ ТЕ ВРАТИ, и заслужува Билјана да оди понатака дефинитивно . Да си едитирам : скромна и воздржана, срцка сакала со песната да го повика Тоше
Боа , баш преска нешто го испофалија Христијан и баш ме интересира што ќе направи па затоа прашав . Инаку не знам што бара Емилија уште овде А ИваННа ми личи на Ѓулууу Билјана ме изненади , ств убаво испеа