Нешто вечерва не ме фасцинирал никој со својот настап! јас ли сум многу критична или тие нешто не се претставуваат во најдобро светло?!?! Нешто подобар ми беше тој Ивица,Виктор не беше лош... И морам да кажам дека од Јана очекував многу пожив настап! И Мики е сегааа????? Уфф прво реклами...
А можда, не сум го слушала до сега . Така прокоментирав за Виктор затоа што и не ми е нешто посебно а сепак многу девојки лудуват по него . Биљана ме изненади, супер настап а и убаво испеа .
Да де, името и е со две Н Мене Нико ми се свиѓа повеќе од Мики, ама вечерва има изненадувања, така што не зборувам веќе, ќе си чекам да видам Ау Нико е следен, кој шири дезинформации?
Јас разбрав дека се вика Иванка, па за да не звучи, како да кажам, а да не бидам погрешно сфатена... за да не звучи сељачки место "к" напишала "н"... АМА! ова не е сигурна информација... ова е "ми рече ти реков"...
Идол гледам прв пат сезонава инаку, и никој не ми пее убаво. Дали дека се песни од Тоше Проески - не знам, ама сите ми фалшираат и се грди. А Иванна ко некоја вдовица од сицилијанската мафија. Се надевам некој/а пријатно ќе ме изненади до крајот. Инаку, шоуто е изнасилено и страшно монотоно. Кога некој не пее убаво, треба да си добие критика, а нашево жири бајаги нежно... Сајмон Фулер за овие, ништо друго. За памет. Како бре на американскиот идол на пример, сите звучат супер и светски? Овие нашиве... утепани се бре, утепани.
Знаев дека Виктор нема да ме разочара,знаев,знаеев! Досега убедливо најдобар Онаа Емилија изгледа ќе летни вечерва,а инаку мене ми се крајно антипатични Ивица и Биљана...воопшто не би сакала да ги гледам понатаму ,исто како и незамисливо лигавиот Христијан Сега се надевам на прекрасен настап на Нико,ќе видиме
Трендафилке така делува ако не ти е навикнато увото на нашиве И јас кога го загледав американскиот идол овие ми звучеа многу сиромашно... Ама за нашите можности добри се. Овие од Американскиот живеат во палата заедно, нон-стоп вежбаат и тоа со професионалци... Затоа звучат светски