Нико, Нико... Лошиот избор на песна ги уништи... Тежок е Тоше да се пее, ама има голем избор на песни, на секого би му легнала некоја, ама не знаат да одберат. Дефинитивно сум разочарана.
Нико бе што ти бидна . Онаа мајка ми на сред настап на Виктор улетува у соба и врти да види што имало на тв, а пред тоа ме избра од пц.И сеа на реклами отидов да мијам глава пуштила Сантуди да гледа.
Добро до мене или и вие очекувавте МНОГУ повеќе од Нико ?? Воопшто ни малку не ми се допадна ме разочара Можеби премногу очекував
Е навистина ме разочара, а фаворит ми е...ова е тешка песна, а мислам дека и малку внесе оперски елементи. Баш ми е жал ама ја оплеска.
Како вокал е супер, меѓутоа ја исфалшира цела песна, немаше контрола над гласот ниту над интонацијата... Лошо
Ихх, не му лежееше на Нико песнава искрено, сакаше многу да се истакне, ама добро е, претходните два настапи не можат мене многу лесно да ми го срушат впечатокот, а следните само да го подобрат или да го срушат ако се случува разочарувањето често .
Никој неможе да испее исто како Тоше, ама Нико испеа супер, во споредба со другите. Мене ми се допадна многу! Заслужува дечково да победи.
Нико ме разочара! Ало брее! Не пејш опери! Песни од Тоше пејш! Ало Франкфурт? Некој таму? друг пат поубо испеал. Ама најубо ја испеа It's my life! Алал да му е на Виктор! Преубо испеа и Билјана не беше лоша Емилија ме изненади Очекував да грачи. Исто како Катерина. Ама убо испеа Емилија
Денес не испеа никој нешто посебно. Не им лежат песните од Тоше и немало потреба да биде морално сите да пеат од него . Инаку јас навивам за Емилија, Виктор и Нико, ама гласав само за Емилија
Епа како што можете да забележите... оваа ми е многу забегана. Сега ќе ја слушнам како пее па ќе видам дали ќе сменам мислење. Инаку Нико на крај си беше реален. Не го бидува Тоше да го пее. Си го бива за опери и рок.
Е оваа не можам да ја гледам, а не да ја слушам, ќе намалам тон, ќе ми го разбуди детето ако почне пак нешто да крши