Уффф се зголемува списокот на кандидати кои ми се допаѓаат. До сега - Ивица, Виктор, Билјана, Нико и Јулијана
Абе луѓе што ви е? Никој не може да испее како Тоше Тоше имаше еден специфичен глас и за џабе не се правени песниве специјално за него. Дури и нашиве постари пејачи кога пејат за Тоше, не пеат ни приближно како него Ова е тешка задача за 20 годишни деца да пејат така тешки песни Признание е и што се трудат
Ауф катастрофа Многу бре се занесуваат Аман, малку поприземјени да беа, да не се трескаа од земја подобри ќе беа.
Калиопи вика гризела, а што гризела? Мене ич не ми се допадна како пееше Јулијана, се збунив, не познав која песна почна да пее.
Јас да сум во жири а бе секоја утка ќе им ја вадам низ нос . Најозбилно ви кажувам . Не знам зошто им преќутуваат се . Ич не се реални
Уф овој, ама ми е одвратен, за овој никогаш нема да сменам мислење, па ако сака и глас како Тоше нека извади
Ауу не мењам мислење бе, катастрофа. Ептен грлеста мислиш ќе те затепа. Јуле Јуле, стај си протезичка и одвикни се од таа мимика со устата. Иритираш!
А тетка Иванна...која фризура, свашта...а бисериве и фустанов own: own: лошо, лошо, ептен лошо. И сега лигавиот К/Христијан...занес потрес...
а оној нарцисон од битола ми се чини, виктор се вика мислам, пееше??? кој нарцисссссссссссссссс е тој ејјјјјјјјјјј!!!! а што е најтрагично игор ја лаже дека имала прекрасна насмевка