Eeeee, pa zashto, ubao mi pee Hristijan. Onaka..barem podobro od drugite. Ama da u pravo ste, se pre*ichuvaat..
ејјјјјјјј немој ти така за битолчани Спојлер бај д веј знам дека сум досадна со битолава моја, ама не претерувам така? инаку да помина и убаво испеа!
Не ми се допадна Јуле, нема воопшто моќен глас. Кога ке викне, да ечи се! Треба со гласот да крши и руши се пред неа, ама ништо. Со тоа ржење веке не е интресна. Се ова што го нема Јуле го има Нико, а и Билјана мислам. Христијан, дома... Дечково ко Влатче на лепота сака да се пробива? Не ми се допаѓа воопшто, мн ми е самобендисан. Пеење?? Христијан и пеење, исто ко магаре и козметика
Кажав дека Нико ми е фаворит, ама пак си го сакам и Христијан, не за нешто друго, поинаков е го знае тоа и гајле му е.... И ми се бендисува што си е толку слободен. Наречете ме луда тоа е тоа....
Ауауауауауауауау ХРИСТИЈАН ТЕ САКАМЕ ЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊАЊЊААЊА ЈЕЕЕ МЕ БАЦИ,МЕ БАЦИ ЊАЊАЊАЊАЊАЊА ЈЕЕЕЕ Ми се кења еј.
Христијан убаво ми испеа бе, што се фраеисува па нека се фраерисува, како ќе ја привлече помалата популација поинаку
Бреееј колку му се качија на сцена аиииииииии! Е ама Виктор си е мој!Ха! Спојлер И на Кике оти е битолчанка Ич убаво не испеа лиглево! Еднашка вика ветила, друг пат гушила и трет пат верила.
Можеби не пее нај нај Христијан ама сепак ја има харизмата(според мене). Маливе важно го сакаат,а тоа е важно. Супер беше, задоволна сум од Кико.
Е како не ни се допаѓа Билјана и Виктор си добија позитивни коментари, јас искрено само реално си кажувам кој и како ми се свиѓа и тоа е тоа