1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Рокеров што за жива глава не би го пеел Синан Сакич,ама идол му е Кристина Агилера,Селин Дион или кој и да ги наброја а немаа додирна тачка со рокот?....Јас сум раперка а омилена ми е Нада Топчангалович или како и да беше |(

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Да не знае некој како се вика момаков од Кавадарци (на крај од видеово пее, на најавата за наредната емисија)?
    http://www.youtube.com/watch?v=c0hkSd17APQ
    Не мислам на Џиџи :D

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Лајф ис .. Лајсс д .. Лајф ис д бук енд ју ар д лимит, лаjсс а стори енд ју ар д кавл, лајсс а стор енд јуу ар д лимит, јууу гат ту ноу гат то ливеееееН!!!!!!!

На GeorGinnA, 2468 и OrdinaryGirl им се допаѓа ова.
  4. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    ^^ Леле, ама зошто бираат песни на англиски кога не го знаат јазикот? Имаше еден куп примери, песните едноставно не можев да ги препознаам!
    Дали ќе имаме и македонски „идол“ во стилот на Кен Ли, времето ќе покаже :lol:

5. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Хах,па они ни српските песни незнаат да ги погодат а не па англиските.
    "Не ме зовите докторе" или "Запалиќу пола зграда" :D :D
    Не гледам идол многу редовно,понекогаш кога нема што да правам.Им се чудам на некои луѓе не ли им е срам да се пријават кога незнаат да пејат.Толку ли се замислуваат па стварно не се свесни дека немаат талент за пеење?!Само глумат лудило...А многу ми се смешни кога ке кажат ми "ми завидуваат на гласот","јас сум новиот македонски идол"...а они излезат и крештат. :D
    Леле леле а кога ја прикажаа Ноне како дава совети,што треба,како треба да се однесуваат...мене она ми изгледа како фина девојка,ама стварно незнае да пее :puke: и она нашла да им збори.
    Смешки ке се изнагледаме и изнаслушаме на овој нашиов идол :D

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Дали го пропуштив оној „Лихнида кајче веслаше„ или уште не го дале? Ако може ставете линк, стварно се пресмеав, боже каков човек, колку се дере Рибарииииииииии верни другарииииии хахахаха

7. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    е да и јас сакам тој да го гледам воопшто не ми текнува дали го даваа или не али закон е типот :rofl: :rofl: :rofl:

8. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.756
    Допаѓања:
    23.954
    Хипи, момаков што пее на крајот од видеото не е од Кавадарци, туку од Гевгелија !
    Се вика Иван Раденов, и е фронтмен и гитарист на група која се вика "Аквариус".
    Имаат снимено и свои песни.

Еве една од нивните песни и слика од момаков ;) :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=GTXysMMwWlI

9. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Македонски музички идол? Гледам да си се изнасмеам само, има некои со убави гласови, али нема нешто да останам без зборови , да чујам глас да ме наежи :o
    Затоа редовно си гледам германските идоли, барем не коментираат за изглед, и ке чуеш нешто извонредно!! Нормално секаде има и лудаци, без нив не би било интересно, али убаво е да слушне и кај нас некогаш нешто со WOW глас, а не просечни гласови, имаме такви.
    Али, како што гледам, тешко.....

10. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.612
    Допаѓања:
    2.472
    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WN3Xe1VR-Io?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WN3Xe1VR-Io?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

:clap: :clap: :clap: :clap:

11. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.756
    Допаѓања:
    23.954
    Клипот со детево го имам постирано неколку страни понапред :D
    Инаку исто мој фаворит, пее страхотно :clap:

На Ksenija92 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    мислам дека тони и игор претеруваат со шалите,секако дека треба да има и хумор нели,треба да се забавни и сл,ама они претеруваат,како да е шоуво"шо глупост ке кажат тони и игор"а не "музички идол".само што ке излезе некој кандидат одма гледаат како да му се подсмеат на детето за нешто,како да се пријавиле кандидативе таму да бидам исмевани а не да покажат колку знаат да пеат.не е во ред според мене.како водители и шоумени двајцата се супер,ама згрешено е шо ги ставиле во жири комисија на вакво шоу.тие го претворија во свое шоу,небере го гледаме "опуштено"само што место део,сега е игор во комбинација.

На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Мене па баш ми се допаѓа тоа, затоа што и за потсмев се луѓево...
    Стварно немаат ни култура ни однесување па и несоодветен изглед, требаат тие коментари за да ги натераат да се погледнат во огледало, да прочитаат некоја книга, да смислат говор ако не друго што ќе кажат пред цела јавност, а не вака, навистина и се за потсмев, самите си се криви кога не работат на себе, доаѓаат само да се изглупираат, да ги има на тв па се надеваат на идоли... не оди тоа така.
    Дошло и се приајвило се, и што треба и што не терба. Епа си ги засужуваат ие потсмеви и ниски коментари! Да се немало никаква свест!

14. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Другарка ми пееше на првата аудиција во Штип и во комисија биле Сузана Турунџиева и уште 2 мажи, не ги познала кои се. А кога ја даваа во саботата во жири Тони, Игор и Калиопи. И таа многу се чудеше, па и разговорот како го монтирале ... и се потсмеваат. На ништо не личи.... ти очекуваш едно, а тие на ТВ прикажуваат сосема нешто друго, в земја да пропаднеш. Срамота, навистина некои од кандидатите се за жалење и не може да издржиш и да не се насмееш, ама така да те резилат, без да имаш можност да им одговориш, на ништо не личи.
    Е во вториот круг, овде во Скопје, навистина биле овие тројце, Игор, Калиопи и Тони.

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Е многу е глупаво така што монтираат, значи од после си ги смислуваат шегите и не оригинални :@ плус не е етички!

16. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.921
    Допаѓања:
    26.147
    Уфф имаат легално право да ги тужат :devil: На што личи такво потсмевање... Па уште идиот ке испаднеш пред цела јавност :devil:

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Македонска работа,само сакат сеир да гледаат а на кого се исмејуваат...на сопствениот народ...со ова монтаживе... :?:
    А инаку интересно е така времето да го минуваш гледајки идол,сепак нешто ново е на ТВ за разлика од оние досадните серии

18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Или додека чекаш да почне серијата гледаш Идол :lol:
    Тони кога ќе тресне некој простотилук му се чудам, понекогаш ме нервира што исмејува деца. Сепак треба да задржи некое ниво.

19. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    leле,па уште и монтиран разговор и смешки бре,глупости...буквално испага дека се пријавуваш за да бидеш исмејан...се подсмеваат на се живо и диво и кај треба и кај не треба.колку и некој да се припрема за настапот сепак тремата си го прави своето,повекето од пријавените никогаш не пееле пред камера и нормално дека како за првпат и ке се збунат и ке се здткаат и слично.ако е некој паничар и името ке си го згреши а не друго. :) и со коментарите за изгледот претеруваат ги врегаат лугето,каква му била фризурата као од 70=те години итн и 5 минути збиваат шала на сметка на фризурата на дечкото,нема смисла.арно им кажа едно дете"а вие сте се погледнале ли у огледало" :D

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    Морам да признаам дека се згазив од смеење :rofl: Е стварно вредеше денешнава епизода. Имаше навистина добри таленти :clap: