Ким и јас спаѓам во таа глобала, се утепав коментирајќи па се најдов должна да одговорам А еве ја големата надеж Бети
Ох лигле кутрото папучар го нарекоја Многу ми е лигав АМА не пее лошо ова со тешко срце го признавам И со Лаура ?? Ајде беее катастрофа пар ама ако им е нив убаво...
што сум пропуштила може детален опис на фацичката што ја направи инаку бети добра е сега за сега едит дефинитивно најдобра до сега е од ситеее!
Oваа Елизабета многу убаво, чисто пее, а и добра песна одбрала-не многу тешка. И многу ми е опуштена додека пее.Се на се' чиста 10ка би и дала. А и многу позната фаца ми е.
Христијан и Лаура си се нашле сродни души, и двајцата упаднати у филм. Навистина нему повеќе му одговара Бибер, сВе 13 годишни дечурлии му изнарипаа . Џабе му е пеење кога се понаша како недораснат, багабонт од 6то одделение. Баш моментот кога беше во црвената соба ццц Едит: Бети убаво испеа, баш има мил глас.
Досега само Бети убаво ми испеа, а и Билјана... А вечерва промашај жив, олку грдо никој досега не испеа.
Бети, не се сомневав...многу е нежна и некако своја...баш ме разнежни. Како и да е, еден општ мој заклучок е дека Тоше е незаменлив, еве до сега никој не го надмина, а се пееја различни негови песни.
Штрумфета коментарот на место ти е ств , како се нашле , еден за друг се . Бети прекрасно вистина испеа
Бети најубо испеа од сите! а Кико не го чепкајте, тој е ГОРД папучар. Спојлер Неколку автобуси пуштиле... Ми се чинит цел Прилеп дојде
Уфф леле колку ме нервираат вака кога се лигават лигавштотии едни, сакаат ќутек овие ај ај Ова е профилот на Виктор ако не знаевте.
Сејм хиар, ама без Јуле....не ми се свиѓа, и не ми се свиѓа, уште од почетокот ми е антипатична, ај не сакав за изглед да коментирам, ама насмевката малку да си ја потскрие...
Стварно бе, го нема малото... Ај да видиме Мики како ќе се покаже, јас се надевам дека Емилија ќе испадне. Или Христијан.