Христијан не го даваме. Неможит тоа така. Ја заради него почнав прилепси да учам мор. Че го отарасиме ние от таа Лаура, оти наш си е он. Нем такви шокови, срцето че ни застане, пу пу. И така ја че ви велам. И што да ви кажвм, Само че научив до сеа.
Јана ми е разочарување на вечерта, а и од Нико некако очекував повеќе.Мики ми беше најкомплетен некако и со најдобра интерпретација. П.С. Нема лисја вечер..
Mene mi se dopadnaa Viktor, Niko, Biljana i Elizabeta. Aa, Luks, so voda, i vo tastaturata mi se isturi. vo modev, vo kukjisheteto, telefon, se sho mi beshe na masa, i tastaturata najvekje nastrada. Ja staiv da se ispushi, raboteshe, utredenta ich. I sea pishuvam na nea, ama nesho ne raboti nesho raboti, a na nekoi bukvi i po 5-6 bukvi mi se pokazhuvaat. Ama se opravuva, ke ja bide. (Prikazna)
Треба да искочи Јана, Емилија или Катерина. Најслабо испеаа. Катерина облекла сукња минич и манда со гз'он ко божем е ова латино песна со салса движења. Емилија ми е отпочеток антипатична.И башка пееше среЧна ли си ти.Ај еднашка да беше ќе речеш згрешила.Ама оваа цела песна ја протера така. Јана убаво испеа претходниот пат ама сега слабо, многу слабо. Се на се` не се овие за во финале.Се чудам како влегоа покрај Наталија не со глас со ГЛАСИШТЕ.
Еве додека идат рефрените со нив да ги искоментирам сите по ред 1. Го скокнав а заборавив кој беше 2. Јана - мнооооогу слабо ако не и најслаба вечерва, а толку се очекува од неа штета! 3. Ивица - просечно ни добро ни лошо. 4. Катерина - ич не и го сакам гласот, тапа! Не ја бива, сакам она да искочи! Најслаба карика 5. Дејан - Натинг спешл, незабележително помина. 6. Емилија - Ја испофалија а мене освен стајлингот се друго тапа ми е! 7. ВИКТОР - Д БЕСТ! Дефинитивно најдобар. Детево има се глас, став, убавина, све све! 8. Билјана - Мене па не ми се допадна до толку за да ја вбројам во фаворити, онака ок 9. Нико - Добар си е типот, ама како чиче ми е, не го сакам многу, а и мислев Ариа ќе ја пее 10. Јулијана - Евентуално ако Катерина не искочи, тогаш ондак би сакала оваа. Не ја бива! 11. Христијан - Не беше добар, средина, како женско пееше на почетокот 12. Eлизабета - Супер!!! Девојкава одлично испеја, во првите 3, арно ама некако ми е прчла 13. Мики - Типов ме изненади позитивно многу, браво, а ми беше еден од оние нефаворити, а сега ми е фаворит
Фаворит ми е иван убаво отпеа, јана некако како да ја мрзеше да пее, а морам да го прокоментирам и мики многу како да ми стенкаше
Оф, не го гледав Мики, се врати мојов, да ме изненадел Позитивни коментари гледам повеќе После вестите ќе бидат резултатите?
Резултатите после вестите ќе бидат. А овој Христијан ме освои ор ват? Сепак станува збр за тешки песни нели, ама некако ми се губеа... Елизабета испеа убаво, Нико, Иван и Виктор, а и овој последниот не ми е за потценување, Мики. Христијан ме освои дефинитивно, како , зошто... не знам. Ме нервираше што малку како некое женче испеа, но знаеше со својот шарм да го покрие тоа. Јулијана, Емилија и Јана Што се случи со нив? Катастрофа, посебно Емилија, ја пролепшале, ја направиле родената мајка да не си ја познае. Уште да видеме кој ќе испадне.
Според мене: 1. Иван-најкатастрофална изведба досега, очекував навистина мнооогу повеќе од него. 2. Јана-средно, но и не очекував од неа којзнае што. 3. Ивица- секој пат повеќе ме изненадува дечково (во позитивна смисла). 4. Катерина- освен што ми се перчеше многу, останатото мислам дека беше супер. 5. Дејан- е добро од сите песни ја најде „Игри без граници“... треба да јаде фурни со леб за да ја испее како што треба. 6. Емилија- онака средно... 7. Виктор- катастрофа! Многу антипатичен ми станува во последно време. 8. Билјана- прекрасно испеа. 9. Нико- и јас очекував Ариа дека ќе ја пее. Патем, извонредно како и секогаш. Секоја му чест. 10. Јулијана- катастрофа! Па „Малечка“ ја одбрала. Ех колку е далеку од неа... 11. Христијан- одлично. Онака лежерно и релаксирано во негов стил. Браво! 12. Елизабета- типкава испеа прекрасно. А претходно ја потценив... 13. Мики- е алал да му е! Мислам дека беше најдобар од сите вечерва!