Да, одма по Вестите ќе бидат резултатите. Сакам да отпадне Нико или таа што ја пееше Среќна ли си ти. Супер ми беа Дејан, Ивица, Виктор, Елизабета и Биљана.
Него вака така местенките за Игор и Калиопи не ги имало само на форумов И Тони ги заебава хахахаха Врти сучи мож љубов да се роди
А да ве прашам на кој друг освен на Мики,Тони му кажа дека според него бил во топ 3? Иначе според мене најдобри беа Виктор,Бети,Билјана и Мики ме изненади(позитивно)
Лелееееее,сеа Метео аман ми се приспа веќе! Ехх бре што сум во 23:59 испратив глас и не ми го прими пуу јез'к Eдит:Почна конечно фала му на бога!
Мислам дека жирито треба повеќе да ги критикуваат отколку толку да ги фалат. После критика секогаш ќе се трудат да постигнат повеќ,е а не вака да ги фалат а овие да се ќезат и да продолжат да си фалшираат, мислејки дека се... wow.
Иииха Виктор е сеа,мир и тишина молим Едит:Виктор или Нико ај не ме зафркавајте Ооо ништо знаев јас кај тие двајца!
јана е симпатична, ја бива за на сцена ама некако ми се излигави лелел БОјанчее ја сакам најмногуу за сетра и и некако одбивна ми стана!!! исто ко и оној Христијан се има на него и глас и стас и опуштен е ама одбивност си ствара самиот! мислам дека оваа Кате треба да излезе, уште на почеток ги грешеше текстовите на песните!!
Ееех бе, му се фрли на Виктор колку и позавидоа во моментот?, Јана за жал, не жал помина, Катерина или Дејан е моментот? и што му се случи на носот на Виктора бе? го потепа Јана од радост, не знаеше изгледа како да ја искаже среќата таа поинаку па почна да скока И Кате испадна, на кои феминки им се исполни желбата одма лајк ! зезам
Јесссссссс, бај бај Добро е. Ајде веќе преносов го привршувам Убаво што се дружевме, бидете тука и наредниот понеделник Over and out
Да се самоцитирам и да си кажам дека мојот фаворит за испаѓање испадна Не ми се допаѓа девојкава како пее и тоа е тоа.
Задоволна сум од крајниот резултат иако повеќе сакав Јана да испадни слатка е ама гласот Во секој случај добро е !! Следниот понеделник уште пожестоко