Емилија беше девојката што пееше од Пинк??? Нормална ми е ама ништо посебно. Мене Јана ми е многу одвратна и се надевам дека следна ќе испадне.
Сега Јана кутрата ќе ја на*бе што го удри Виктор, нека се пази да излезе од дома, ќе ја нападнат обожавателките негови. Не можам да поверувам дека вака го сликале.
јана е преееемнооооогууу лигава, ама добро испеа претпоследниот пат http://www.youtube.com/watch?v=Y-ClCg1G ... r_embedded
еве една колумна во врска со македонскиов идол http://www.radiomk.com/scena-makedonija ... 9-20-48-28
^ Што и да е. Дебилно ми е да ставам ваква слика на ФБ, во дескрипција да пишам :'( <3, а потоа да се лигавам: Lele widi gooo :'( Waaa nosoottt... Нов ќе му порасне. А колумнава си е сосема на место.
Јас сум за Билјана и Виктор. Некако, најдобри ми се. И + откако го видов Виктор у живо, скоро се зљубив у него.
Го сретнв на концертот на Тони Зен. Седев неколку места после него. Иначе за Идол, и јас мислам да идам во понеделник, ама незнам. На саем се оддржува иначе.
Да стварно , дај некој нека каже како набавуваат карти?? ...сите што сум ги прашала некако преку врски влегле. ..и ја сакам да идамм
Ха, ме сети, сега и да ви речам априли-ли-ли нема да биде интересно Инаку едвај чекам да видам во понеделник како ќе се претстават и што ќе пеат .
Мене искрено, Јана ми е ептен лигава.. Многу ја форсираат. Нико има преекрасен глас, може да пее и поп, рок, опера. Таков талент не смее да се пропушти! Иван ми е супер, онака.. Убаво пее. Елизабета-типката убаво си пее, немам замерка, но некако, не би сакала таа да биде македонскиот идол . Билјана ич не ми беше убава кога ја пееше папараци, аауу, како пелени да имаше Христијан мислам дека не треба да победи, а ако победи тоа ќе биде само заради изгледот.. Па, тие другите пеат поубаво од него. Емилија-па не е баш сјајна, ама кога ја пееше песната на Пинк ми се допадна.. Виктор- не би сакала да победи, можда убаво пее и има убав изглед, но не заслужува победа на македонскиот идол... Еве нешто кратко за само некои финалисти.. И сега, можеби ќе ми се смеете, но мислам дека треба да победи Нико- стварно убаво пее човекот!
Во понеделник ќе пеат Македонски евергрини Мики ќе ја пее Кажи ми од Драган Мијалковски а Виктор Осамен од Трајче Манев за другите не знам.
Некој праша за карти-ми кажа една другарка се зимале од А1, бесплатни биле ама било многу тешко да ги земеш и комплицирана била постапката.Не знам колку е точно ова, не ме фаќајте за збор. Или така или со врски се влегувало. И јас сакам да одам, ама нема!
Иван Раденов ке ја пее песната МОЈА ГИТАРА - САШО ГИГОВ ГИШ одличен избор од негова страна, воопшто не се сомневам дека ке ја испее прекрасно
Мене ми се оди, ама немам друштво. Ако некоја точно провери за картите нека каже. Ако најдам со кого бар за карти да знам кај има.