Морам да признаам, за разлика од порано Билјана сега многу ми се свиѓа како пее Али една работа ме мачи: Што е со должината на сукњата?
Билјана си ја сакам, ме разочара само кога настапуваше со песна на Лејди Гага, другите вечери ми беше супер. А за Дејан ми кажаа дека бил многу богат и дека лесно му е да си обезбеди гласови, па сега не знам колку е точно ова што ми го кажаа
Јас па мислам дека стајлингот одговараше на песната, но гласот не, се слагам дека требаше помоќно ми текнува уште на аудициите коа ја пееше шпанската песна колку беше помоќна некако сега умерено си пее ама песната си бара варијации а оваа бараше повисоки тонови ;/ А, да доплонам сукњата можела до колена да биде тогаш ке беше супер!
Се приклучувам и јас во преносот. Мајка ми им е многу благонаклонета на идолчињата, затоа си пуштив на маxtv, а дрдориме на скајп со другарка ми. Првиот тип Дејан мислам, не испеа воопшто убаво. Има обичен, напати монотон глас, нема став, ниту држење за на сцена. Стап. Билјана има убаво гласче. Тешка беше песната за пеење, убаво се снајде. Колку што можеше. Не беше совршено. Онака, ок. Таа бапска сукња . Ама без шминка е многу груба девојкава. Нема никаква милост, многу остри црти, воопшто не е исполирана. На овој Ивица не му чини фризот. А и не мора да седнува, минатиот пат клекна, сега седна... Фали малку живост во пеењето и има фалш тонови, еден куп. Ауууууу, ова на крај... болеше
Без шминка највише ме запрепасти Емилија на настапите е лепотица а кога шетале по бутици кога ја видов ми се згади животов
И ја се прикључујем у преносот. Дејан-не го гледав. Билјана- убаво испеа, сепак тешка песна е.Стајлингот own: Ивица- просечно ми пее на сите настапи-ни добро ни лошо. Леле па у тие бутиците гаќи и чорапи бираа не се здрави