Некако не ми се допаднаа вечерва. Нема многу емоции, некако ми е да испееме и да си одиме дома. Уште не останав вака. Еве ја бетка сега ќе ја оправи.
Колкава разлика од овие мини концерти до тие минатиот пат од Тоше песни коа пееја алал да им е тогаш дадоа се од себе ги доловија песните ептен јако ама и песните беа баш најубави..овие песни се некако по-така..
поужасно ги испејаа песните од тоше Спојлер според мене бети како и секогаш, преубаво таа е едниствената која воопшто ме нема разочарано преубаво пее, секоја чест
Елизабета. Девојката има навистина убав глас и минатиот пат убаво отпеа. Денеска уште подобро и убава песна си одбрала. Прекрасно отпеано. Арно ама... има нешто теткинско во неа. Поим немам што, нема сексапил, мене ми е многу... селска фаца. Барем има убави очи, не е гроги без шминка.
Бети секој настап ме изненадува се повеќе и повеќе Многу нежен глас има, а и песната беше супер. Ама што се фатив јас за изгледите За оваа песна очекував некое нежно лелеаво фустанче, вака ми е премногу сериозна
Супер беше Бети. Многу мила боја на глас има. Не ја зезаа како Тони тој дечкото на аудициите: Јас ќе пеам една песна од Мараја Кери со уште две деца. А ти и двете деца ќе ги пееш ? Бети ти и Маријана и Росана ќе ги пееш? Леле имам гости дома, на слушалици од ТВ приклучив. Само слика гледаат. Што ги вртам, се размуабетиле како на пазар.
Досега ми се сите супер! особено Бети Преубаво пее и одбрала супер песничка! Ај да видиме сега кој е на ред
Добровечер дами и господа, еве ја и Фортјун се вклучува во директниот пренос, кој можете да го читате специјално на најдобриот сајт Фемина! Аплауз! Шала на страна, да си кажам и јас што мислам Дејан Не ми испеа ич убаво, а ни стајлингот не му го сакам. До мене е или старно некако чудно изговараше некои зборчиња од песаната? Билјана Убава песна одбрала, убаво ја испеа, иако на моменти ко да слушнав дека исфалшира малце Други забелешки за неа немам. Иво own: Катастрофа. Па и самогласките како ги кажуваше, убаво му рече Калиопи! Бети Преубаво! She left me speechless. И уште нешто. конечно жириво мааааалце построго почна. Ај белки до финале ќе се дотераат и тие во ред.