И мене Емилија ми е антипатична. Има специфична боја, ама гласот како го прави, како цивка... не, не...
Девојчево поим, ама поим нема од пеење, ја излажал некој. На крај краева под туш сите убаво пееме. Ужас јаооооо
Леле, готово оглувев јас! Ја упропасти песната!Да бев таму со патлиџани и јајца ќе ја мавав! А тоа на вратот што и е?Бубачка или лампион некој?
Така, така, СТРОГО, време беше. Ах Сајмон Фулер, кај си да видиш како ти го сквернават изумот твој? Кажав и ќе кажам 100 пати - на оваа Емилија и фали нешто. РЕТАРДИРАНО детиште. Срци е легитимен збор во македонскиот јазик? Леле па ја пее мојата најомилена македонска песна. Ми ја осакати песната, фалш до фалш, ниту низок тон фати, ниту висок. Како бре оваа стигнала дотука, алоооо, рика ко мрдната, леле ушињата мои крварат... Ќе ја замразам песнава, кога си мислам дека му ја посветив на дечко ми... ми се плаче од талентов.
Не знам како стигнала дотука, па имаше и нешто поквалитетни па ги испратија дома оваа не е за тука :/
Лошо почна, ама сега малце подобро ја запеа песничкава на средина, али пак ја уништи... Уништи една прекрасна песна
Девојки го забележавте ли моментот со кафеавиве тенки каиши ? Сите 3 девојки до сега го имаа, и Еми и Биле и Бети, ххеххехехехе
двата последни "таленти" не заслужуваа ни по еден цел пост да им посветам, па ќе си го делат УЖАСНИ СЕ ! леле пак емилија ем не знае да пее, ем ужасна, ем не знае да се однесува, колку само селски звучеше кога ја прашуваше ненад
1.Дејан 2.Билјана 3.Ивица 4.Елизабета (Бети) 5.Христијан 6.Емилија КАТАСТРОФА се сите до сега, освен Билјана и Бети добри беа. Абе оваа Емилија да не поткупила? Никакви посебни критики за неа...