Ех, ја знам странава, ама не сум во мк моментално. Иначе да си бев домче , убаво на телевизор ќе си гледав. Фала , во секој случај
Кај најде баш на Нико да му кажува за самоувереноста. Баш ми е супер мене, има многу посамоуверени од него на Идолот, а за ништо не ги бидува.
Е тоа е глас, другите вода можат да му носат И уште замерки ќе му наоѓаат Ондак Емилија одма дома требаше да ја пратат
Ех,ви реков...Прекрасен настап,мојот дефинитивен победник и фаворит.И вечерва ќе пуштам душа и ќе гласам обавезно за Нико. Браво Нико,прекрасно,ме наежи.Апсолутен победник спрема моите мислења,апсолутен...
Абе добар беше ај да се речи. Еднаш со подзината уста останав кога Нико пееше и верувам дека може повеќе. И аман луѓево на телевизија ги даваат во јавност нека се потрудат тоа дијалектот да го извадат. Сите до сега си тераат по своје ајде бацее. Ко на пазар овапа ај...
Калиопи вика оваа следнава Јуле имала најубава насмевка, колку само НЕ! Што е со забине и вилицата и е наместо во полумесечинка како во квадратна форма и се забите не знам катастрофа ко коњски ми се ;/
Стар?!Има 23 години... Не можам да коментирам за стајлинг,кога не го ни загледав,веројатно бев премногу надоле со главата поклонувајќи му се. Оној малион на Бибер шо потсетува...би му врзала шамар.Ме нервира со тоа С-то и шшкањето,а педерлукот да не праам муабет.