Кутрата Јулијана. Уште едно прелажано дека знае да пее. Уште едно кое без шминка е гробарче. Вербално неартикулирана, никаков став, никакво држење, никаква координација на тоновите, џоа турбо-фолк да слушам. Оваа плаче за Пинк. Па како се сили мислиш... море ќе паднеше момево, се задржа. Штикли - опасен изум.
јулијана - катастрофа.. претешка песна за неа... на моменти и се губи гласот.. првиот збор од реченицата го пее како што треба, и после ја снемува...
Катастрофа се речиси сите до сега, само Билјана и Нико. А оваа Јуле си мисли најдобра е, па земала уште се дере. Катастрофално.
Е баш и ја ``погоди`` песнава на Калиопи како што биле ривалки на времето со Маја Оџаклиевска хахаха инаку песнава е преубава тешка е за нејзе не иде како што треба ова слабо еееее
Оваа Јулијана катастрофа. Уствари таа и онака беше катастрофа,се трескаше од земја уште минатите епизоди ама се вадеше некако.Песнава воопшто не и лежи,катастрофа голема! На ништо не личи.
Не знам зошто веднаш не го прогласат Нико за идол, што се мачат вака Јас баш се сложувам со секој збор на Калиопи. И сепак мислам дека нема потреба од многу навреди, повеќе ми личи на правење кој од кој поинтересен, сори вака
Сега уште Иван да испее, ауу едвај чекам! Мислам дека ќе испее убаво, а и песната ми е уан оф мај фејворитс исто како и Иван. За другите гајле ми е. Нико & Иван, кој и да победи нема да ми биде криво. Нико е веќе изгрграден пеач, а Иван има се` за да биде првиот македонски идол.
Христијан Не е достоен за песнава.А и антипатичен ми е! Емилија исто. Нико според мене беше добар, ама малце ко зарипнат да беше. Ама се' на се' ај лајк ит. Јуле, Неубаво, многу неубаво.
Финишов и е spechlees. Абе шта да ти причам кад све знаш. А сукња да носеше можам да замислам што ќе се случеше. Сеа Виктооор, само ако не испеал убаво ќе го тепам јас ај, ај Спојлер Се шалам бе па и вие, немам срце за тоа.