Ај проверете сите дали истото го глеаме? Мене не ми личи така... А Калиопи коментов, уживавме гледајќи ти го газот
ццц.... Е тука требаше да падне муабетот за самоувереноста, а не, ја издигаа уште толку. Е оди сега докажи и дека не ја бива.
И мене ме плени.... Ко лудачка е од Бардовци избегана. Еден за сите сите за никаде овие, со се жири ајт таму.
Требало уживавме лижејќи ти го газот. Не во буквална смисла. Катастрофа се повеќето вечер, со 2-3 исклучока.
Добро бе,Калиопи и Тони го искритикуваа Нико,демек не било добро на почетокот,а Јуле е прекрасна и бомба. Боже,боже,изгледа оглувеле од лошата изведба и слушаат нешто што не постои.Не,не,најверојатно не сакаат да и ги повредат чувствата. Сега го чекам Иван . Исто така супер дечко. Изгледа исти фаворити имаме со Вајлд
Не не фармеркиве не се ништо, врв беше коа носеше корсет шо и пагаше целовреме и дуваше внатре а сака да лета на сцена
Уште па да ја испеа убаво песната оваа Јулијана Незнам од каде толку самодоверба она и онаа Емилија да изберат толку тешки песни. А и на неколку пати Јулијана го згреши текстот. Јулијана и Емилија ми имаа глас директно за на Ѕвезде Гранда, оваа Јулијана многу квичи. На Христијан му се смени фацата, го спуштија малку
Не, не, на гледачите воопшто не им се допадна. Не знам како толку ја испофалија кога не беше добра, ниту малку.
Ќе се повлечам на кратко од темава и од наредните 4-5 страни исполнети со овации и лигавештини. Виктор4е сwцко топси. Позз, кисс4е mwac. Не сакам да се иритирам за глупости. Крај краева нема Виктор4енце цел живот на лепота да се вади.
Нема утка кај Виктор најреално ем си знае дечково да пее, ем во екстра стајлинг секад се појавува ем знае да освои публика со убавина и шарм стварно си има све за идол
Е конечно ве исчитав бре. Вака сега, по дома со тенџериња да си тупав по пријатно ќе ми беше него ли овие фалшови да ги слушам, а уфилмани до стотка, идоли бе! Е ова ми беше првата забелешка, ми заличуваше на селанка.. иш, може слободно да испадне оваа. Браво за Нико, Бети и Биљана.
Само се треска од земја и поназад имам кажано предходниот пат, правец за во психијатриската болница таму. Боже брееее Божееееееееее ахххх
Јуле и Емилија бомби, прекрасно пеевте итн. Што му е бре на жирито ?????? Добро ајде ако тие пеат убаво тогаш ПРИЗНАВАМ !!! ОГРОМНА ГРЕШКА направив што не се пријавив на Идол од овие двете сигурно подобро пеам