1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Баш тоа коментиравме со сестра ми - дека ниту еден, ама баш ниту еден не ја испеа ко што треба песнава! Got a limit... lice is a... life is a store... :^) :^) А имаше толку многу што ја пееја! Па барем македонската верзија да ја испееа!

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    А еден, не знам како се вика, балкан нешто пееше, пееше прво од Тоше(е и песната не ми текнува) и Калиопи вика -тешко ми е песниве кога ги пеат- И му вика на дечково -запеј нешто на англиски-
    И он почнува: Life is a book :D

3. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
  4. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    Мене ме нервира што воопшто не обрнуваат внимание на изгледот. Не им даваат совети што да променат, ништо не им кажуваат, што им чини, што не.
    Не го бараат оној икс фактор. Нормално дека и да има убав глас, треба да биде пријатен и за очи.

5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    По логиката на девојчево што помина сега, јас моментално имам црвени очи :rofl:

6. sungerce

sungerce Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    Мене лично не ми се допага што се зафракаваат со лугето наместо да им кажат ова промени она тие си играат мајтап со нив...Неможам да ги гледам :(

7. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    Леле овој Сотираки како се испораздра и доби едно големо ДА :^)
    Не, не како гледам се поглупаво ми станува. Дури и хуморот од што е претеран ја губи смислата.

На sungerce му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    И сама рече дека 80% се катастрофа. Не можат двајца да изберат и готово. Факт е дека немаме таленти во земјава, и нормално дека ќе ги примат тие што просечно пејат, кога ете нема никој со преубав глас просто вака :o да останеш.
    А за 13, 14 годишни деца не се сложувам. Имаше едно детенце од 14 години што пее прекрасно, милион пати поубаво од сите кандидати кои досега поминаа.
    Крш сме, појма немаат од пеење, само пријави се колку да бидеш виден на телевизија. Очајно.
    И за изгледот не се сложувам. Уште со тие балкански размислувања? Нон стоп гледам германски емии за пејачи, никој воопшто не ни коментира за изгледот, ама ни еднаш!! Имаше еднаш една екстра дебела, и нормално така несредена, ама глас имаш :o да паднеш на газ и да заплачеш, просто кожата да ти се наежи! Дали тука вреди да се прокоментира за изглед?
    Море само да се најде некој што преубаво пее кај нас, тоа е важното, а како изгледаат најмалку ме интересира. Сакам ГЛАС!! Да слушнам ГЛАСИШТЕ што ќе ме наежи!!

9. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.060
    Допаѓања:
    66.787
    Види вака, жирито треба да ги усмери, ако сметаат дека кандидатот има добар глас, а изглед не ваља, треба да му дадат забелешка за да се поправи. Идол треба да има се. Цел пакет.
    Дебелината нема врска. Важно е да бидат средени.

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    :D :D :D Хах Боже мили, поетот :D :D :D
    Не можам да престанам да се смеам.
    Иначе и јас се сложувам за Сотираки. Многу викаше.

11. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Сонце е поетот.Тој е скитник во Прилеп.Гревота е..ама мн е интересен одсекогаш ми бил.
    Интересно се облекува. :lol:
    Патем задоволна сум од прилепчаниве вечерва,нормално наредниот круг скоро сите овие ќе одпаднат.
    А девојчето што ја пееше песната на Каролина-Ружо ружица веќе ми е фаворит,ме намовна.

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Имам учествувано на ХУМАНИКАТАРЕН концерт :x

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ај не им замерувам на некои, знам што може да стори тремата, ама стварно некои се тапа |(
    Битно Ели помина :rofl:

14. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    863
    Толку ми е одбивно шоуво дека монтирано. Си праат мајтапи на туѓа сметка -.-
    Пак и Тони се праи многу паметен, омов закон знеал со ливче кое му е однапред спремано и дете од 4 години ќе го знеа и омовиот закон, стојни бранови.....

На Antonij му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Браво за моите сограѓани :clap: :)

16. Marence.D

Marence.D Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2010
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    16
    Браво за Кичевчанката. Не дека сум од Кичево, но најубаво испеа :)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Ме нервираат децана што се пријавуваат од по 12-14 години, ај бе играјте си со кукли и колички стигнале до ИДОЛ... значи од кожа ме вадат, не за друго и сеа ќе го исмејат и ќе го одбијат и цел живот комплекс и страв и срам ќе си има детето после :@ нека си седат дома не ни треба Џастин Бибер!

18. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    До сега никој посебно не би издвоила како некој си посебен талент.Што знам некако рано ми е, ги слушнавме по пола рефрен. Ама комотно можам до искоментирам жирито, поточно Игор и Тони. Игор ми е страшно симпатичен лик ама во последно време не им ги сфаќам баш шалите со Тони. Едно е да се шегуваш друго да понижуваш пред толку народ. Малку ми се тоо мач за мој вкус. Едно сиротко дете го отепаа за косата...аман сфативме дека не му е модерна, не мора сега 10 минути за тоа, или она дете кое му кажаа дека изгледа како 40 години а не 20, мислам навистина ли тоа треба да биде смешно..или јас немам смисла за хумор или овие се надминаа :?:

19. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
  20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    А тој од Кисела вода ? Раперот ? :lol: Имате линк од него ? Заборавив како се вика :)