Мики крајот особено..препрепрекрасно..и стајлинг и движењето му беше сосема ок, а за гласот нема зошто да се коментира.. не планирав да гласам на идолов али морам, ке пратам некоја порака за него.. а и за Иван ке пратам
Си грмите Офи. Искрено предобро испеа, се наежив на крај. И сега доаѓа Иванн!!! Енд фајнали, мојот омилен евергрин.
Имам нов фаворит Мики е феноменален значи, каков настап, каков моќен глас, и покрај тоа зрачи од сексипил. Браво, најдобар до сега
Браво Мики,не се ни сомневав.Заради ваквите гласовни способности ми се прољепшаваат понеделничките вечери.
Лелеееееееееееееееееееееееее се наежив. Е ова се чекаше бре , а не Кики и Вики. Јас да сум онде за овај ќе се акнам од земја.
Офи па на сите лајкови изнареди, ко божем брат и е Уфффф, браво бе, како можае некоја си таму Емилија да се мери со ова
Драги другарчиња, доста беше хејтање за вечерва. Не можам да догледам , кој ќе излезе, ќе прочитам. Убаво пее Мики. И песната му легна. Немам фаворит за жал. Тој што убаво пее, не ми изгледа убаво за сцена и обратно. Нема целосен пакет меѓу овие. Ми се допаднаа Бети, Нико, Јана и Мики. Ве поздравувам со нешто навистина квалитетно. Вака треба да звучи вистински идол. Далеку сме ние од ова, да не се лажеме. http://www.youtube.com/watch?v=PfR0JGWX62E
Да кажам за Драган Мијалковски. Човеков има многу моќен глас, го имам слушано во живо, цела просторија грми кога пее. Нему доволна му е една гитара за да направи незаборавна атмосфера. Мики не пробуваше да го емитира,си ја отпеа песнава на негов начин, и просто прекрасно беше! Преубаво!