Трендафилке, пак ќе ти кажам Не можат да се споредуваат нашиов со американскиот. Ако правиш споредба нашиов боље не го гледај Вежбаат слушајќи ги песните на слушалки, а на американскиот вежбаат со светски познати продуценти. Какви не стилисти имаат таму, шминка, фризура, се комплет. Нема споредба тука и тоа е тоа.
Леле овој Виктор еј, кога ќе се упика во кадар ме потсеќа на чудовиштето од Паранормал Активити. Спојлер Колку и да пее јако, толку ми се одмили - НЕ МОЖАМ ДА ГО ГЛЕДАМ. Ајде Иван, моја гитара!
Offspring како си ги зареди лајковите алал да ти е И треба да се гордееш со ваков лик што ве претставува
http://www.youtube.com/watch?v=3sV0YcOnXIA A видете го победникот на сезона три Каде е тука физичкиот изглед?
Згрешија многу продукцијава. Не требаше дури на предпоследниот настап пред да одат на мини концертите да им дадат да пеат на микрофон. Требаше тоа да го сторат уште по втората аудиција, затоа што на микрофон се појавуваат многу специфичности во гласот. Некои имаат навистина прекрасен глас, кој на микрофон звучи сосем различно. Многу деца требаше да влезат на мини концертите место сегашниве, само сега што е тука е. Слабо, многу слабо вечерва. Јуле мене ми е фаворит, но прелошо испеа вечерва. Воопшто не и лежеше песната, многу погрешно ја долови, на моменти се запрашав дали воопшто ја вежбала... Нико ме остави без здив, одличен е буквално! Ми се наежи секое влакно од телово кога го слушнав. Сега Мики исто, алал да му е значи. Колку е само смирен а успева да допре до тебе, значи капа му симнувам. Бети исто ми се допадна многу, многу ми е нежна, многу мило ми пее, само мислам дека крајно време е да почне да пее побрзи песни. За баладиве и нема рамен се гледа, ама крајно време е малку повесело нешто да испее. Другото - катастрофа. Емилија, Христијан, Јана, Дејан, Ивица... подпорсечно, без емоции, без искра, како ради реда што би се рекло. Виктор не можам да го гледам. Очекувам некој од горенаведениве да испадне, сосема коректна одлуката ќе биде.
Кога пееше Мики на првиот мал концерт кажав дека ми е одбивен и антипатичен НЕШТО не знам ни сама што во тој настап не ми се допадна, но сега ќе кажам дека имам уште еден фаворит ПРЕМОЌЕН вокал СЕКОЈА ЧЕСТ солзи ми дојдоа во очи
Абе демек натпревар меѓу градовите е јас пошо неам преставик од мојот, не гледам веќе Треба да се гордееме со ваков глас зашо е Македонец, ако веќе гледаме така наши сме си
Абе нешто јас имам проблем со хормониве или некако многу убаво ми изгледаат момциве ??? Ех момче македонче Иван е просто уффф Мики исто така многу ме изненади. Виктор не го коментирам
Иван е најдобро скоцкан пакет. Перфекција и крај! Леле гостиве еј, ќе ги упукам, само гомна да се јаделе. Што песна била оваа, во ништо не ја ставале... Булшит.
значи многу долго трае идолов 3-4 саата евровизија толку траеше со 20 и кусур кандитати и плус гласање едит:крајот го краси делото преубав настап на иван