aххх Иван.. те обожавам не ме разочара воопшто, прекрасен како и секогаш, едноставно уживам во глетката и во музиката..
Виножитке мила, ти вечерва ќе ме пукниш од смеење И сега и преѓе со смајлито што се онесвестува И да, Иван беше супер!
Е Иван бре,си се погледнал ли во огледало.Леле каков е згоден,3 во 1 е...Убав,згоден и прекрасно пее Срцка
Сеуште не можам да разберам како девојките се палат на Виктор и Христијан повеќе отколку на Иван. Иван вечерва е перфектен, преубаво изгледа, преубаво пее, мил е, не се занесува. 1000000 пати ми е поубав и од Христијан и од Виктор заедно! Леле а песнава... Ах бре Иване ме погоди во срце право. Оваа песна ми ги буди најубавите спомени. Најубавата Македонска песна, без конкуренција, 100 пати ја имам кажано. Бравос, ова е најдоброто вечерва. Бау х 10000 пати. Од денес натаму - Иван дефинитивно. Човек што се дрзна да ја испее моја гитара - па уште и преубаво, се качува на топ листата. Немам зборови колку ме бендиса изведбава. Бау уште еднаш.
Вајлд, уште веѓине да не ги кубеше онолку. Ама нејсе, што си е убаво убаво си е. Шлагот за на крај, нели? Туку, кога сме кај веѓите, сите машки во идолов ги имаат кубено. Мене многу грдо ми делува тоа.
Леле оваа Ивана, не можам да ја смислам. Како не сфаќа дека дека не ја бива едноставно е само за да стои и да ќути. Толку се ужасни водителиве со на живци ми одат, не можам да ги слушам!!! И секако , дури откако завршија сите со пеењето мене зулуто ми проработи и престана да кочи!!! Ке се фрлааааааам. Иван предобро испеа. Бравос. Сепак ќе почекам сите комплетно да ги слушнам, да не напрам утка негде со коментариве п.с Каде бе Џамбазов со коментарите ??? хахахааха Луд Е!!!
Е ајде сега, влакната од носот му штрчеле, едната чорапа во кондури му била црна, а едната тегет. Не му се кубени веѓите, таква му е едната веѓа. Спаркс дојди да те бубнам. Така си е!
иван ми е најкомплетен ми е од сите, има глас, стас и култура пред се Спојлер ретка ни е меѓу идоливе затоа и гласав за него
На Виктор и на Христијан се палат малишанки. Бејби фејс се и двајцата Тие што се над 19 години (горе-долу, има исклучоци) и што знаат што сакаат (читај МАЖ) се палат на Иван
Дури сега сфатив зошто Мики беше меѓу последните!! ЗАТОА ШТО КОГА ТОЈ БИ ПЕЕЛ ПРВ, СИТЕ ПОСЛЕ НЕГО БИ БИЛЕ МИЗЕРНИ!!!
Мои фаворити: Нико, Иван, Мики, Јана и Билјана. Спојлер На пуста Билјана пак кај и ја нашле сукњана ко за не киселец
Имам едно прашање, на почетокот ако не се лажам Ненад на почетокот кажа дека гласањето ке трае до 23 часот (или јас сум грешка) , а сега е веке 23 и 15. И кога ке ги кажат резултатите? Допрва ке ги даваат лисјата паднати?
Де,де без лутиш, си кажав јас што не ми се допаѓа. И + стварно цело време мене ми се гледа дека веѓите му се кубани. А кога ќе кажуваат кој ќе испадне? После 12?
Ми доаѓа да ви ја спукам на сите по една зашто сега го приметувате Мики. Па човекот е цар, талент невиден. И Иван беше предобар. Браво
Како и да е, Виктор и Христијан добиваат многу гласови од девојки, нешто што воопшто не ми се допаѓа. Колку е само културен Иван, јас си мислев ќе се дигне како оние двајца, ама толку е мил и најбитно од се ОДМЕРЕН. Нико, Мики, Иван, само тие заслужија вечерва глас, другите никој! Ах почетокот од моја гитара... Сакам јас нежно да ми шепотиш... Ме изедоја спомени... http://www.youtube.com/watch?v=dcau4oj-qlQ ПЕРФЕКТНА Е!
Кај Биљана не ми се допаѓа тоа што кога пее имам впечаток дека излегла само онака да испее на брзина а мозокот како да и е на др место, некако фригидно ми настапува
Колку е ММИИЛЛЛ !! Браво !! Моја гитара одлично испеана И на Иван мислам дека овај настап му беше најдобар од сите досега