не е до 23, сега си проверив во пораките и во 23:06 ми беше пуштена пораката и ми стига повратна дека гласот ми е прифатен, веројатно до и пол е
Ќе се оправат до крајот, овие надежниве, само вежбање им треба, треба и малку постручно да ги спремаат, да работат со нив...
Mики бе срцка си, само имаш еден недостаток. Човече ептен ме потсеќаш на антипатичниот Марјан Стојановски Али Мики е мој фаворит и точка! Јас не верував дека тој глас моите уши го слушаат. И Нико ме наежи, ама Нико некако има нешто што не ме привлекува кај него. Мики е фантастичен. Мене и Виктор ми е фаворит, прчле е, ама и мене да ме посакуваат сите мужи и јас ќе си кренам акции, така да нормално, секс симбол е. А и реално Виктор има ептен чист глас. Али некако ми е ко М2 фацка. Така нежна бебешка. Кристијан и Јана разочарување комплетно!
Море немојте така за Јана да зборувате, на мајка ми и е фаворит Пред да коментирам било што, ќе кажам прво дека досега ги немам слушнато како пеат Јана и Иван. Чудно е, да, но за жал немам телевизор овде, а и не го следев интензивно идолот, туку само кога имав можност. Денес почнав да го гледам на web.maxtv.com , но интернетот ми е слаб што дури и тука ми укочуваше цело време, а не па на зулу Од досега слушнатите, претходната гала вечер и последниот мал концерт, мои фаворити се Нико, Билјана и Мики. Нико: Иако за себе кажува дека е рокер кој милува и опера, сепак според мене повеќе му лежи опера. Јас сакам такви песни и ме ежи кога го слушам. Добар е дечкото ептен. Билјана: Убаво ми пее а и скромна е. Не се форсира, си ги пее песните по свое. Башка мене ми е симпатична бре луѓе, вистина има многу груби црти на лицето, но во целина некако совршено и се совпаѓаат тие црти, па ми има многу шармантен поглед. Мики: Првпат го слушнав минатата гала вечер и бев позитивно изненадена Само што му го слушнав неговото рапаво гласче(патем, јас обожавам кога гласот на пеачот има малку грубост), реков: WOOOW, типацот има глас создаден за рок Одма добив желба да го слушнам како пее некоја рок песна. За жал, оваа гала вечер не успеав да ги слушнам Нико и Мики, а ниту еден друг финалист, освен Билјана и Деан и тоа со прекини цело време. Ќе го гледам кога ќе го закачат видеото, да видам дали ќе ми се допаднат Јана и Иван.
Браво за Мики, прекрасна изведба, а и песната како ми ја погоди таман имав заборавено, ја трубев пред некоја недела овде, и сега пак ме наежи со неа Исто и девојката од Негорци, Јуле, преубаво испеа и многу ми беше убава. Еј, да- и Иван го заборавив, исто прекрасна изведба
Седи на фемина у тоа време и нема ништо да пропуштиш!!! П.С Со беше тоа со шминката на Јана!!! До колена се размачкала!!!!
ЗАКЛУЧОК: Надежните коментатори на вакви шоуа се токму тука Има ли некаква шанса ова да го прочитаат Калиопи, Игор и Тони да видат што се вистински критики и пофалби?
Сесиот, Билјана е од Скопје, а Јуле е од Негорци, таа што ја пееше "Многу солзи исплакав". Инаку многу ми се допадна изборот на песни вечерва. Уште еднаш се покажува колку квалитетна музика имаме Македонциве. Да се чудиш која од која песна е подобра. Камо пак да се прават вакви песни а не, јас сум сељак ти си ...ај да не велам...
Сега најдоа вести да даваат? Не знаат дека тука има ненаспани души што одвај чекаат да знаат кој ке отпадне??? Не се фер!!! Иначе типувам дека ќе испадне онаа што рикаше (не знам како се вика) и таа другата што рикаше (и таа не знам како се вика ) што ја пееше Многу солзи исплакав.
Епа на неа мислев, ама мислев дека и таа е Билјана- Биле, Јуле, исто ми е , слабо памтам имиња . Сега ќе редактирам