Така иде програмата. Ќе испеат, па ќе остават пола саат гласање плус после сите настапи и на крај кажуваат кој излегува. Така беше предходната, така ќе биде и натаму
МИКИ тхе бесттттттттттттттттттт прекрасен настап, моќен глас, секого може да освои со насмевката додека пее браво мајсторе најјак си
Значи на Мики алал да му е , секоја чест . Неверував дека толку убаво знае да пее , порано не го ни забележував ама сега овој пат навистина допре до мене , а и песната многу му лежеше . Јас нема да кажам дека сум разочарана од Христијан бидејќи очекував таков испад од него , тој не е тој ако не се занесува и се прави нешто што нее, не го ни дослушав туку го сменив каналот
Не знам зошто ги повторуваат и коментарите,ние едвај чекаме да помине жирито,ајде сеа repeat. Иванно,не си толку јака,не се дигај.
До еден ќе кажат ли? Аман, го тупат до крајни граници, а и жирито предолго коментира. Треба ограничено време и толку, а не да дрндаат колку им душа сака Од шоу од саат, саат ипол, го направија 5 саати. Тоа самокај нас го има Најконкретен натпреварувач Оффффф, неписменоќа. Најконстантен бре, ни коментарите не можат да ги пренесат ко што треба, а и им се слуша од слушалките брборење.
Истото и јас си го помислив. Ајде ако ништо друго, барем евергриниве ќе се пеат повеќе во нареднава недела. Леле овој Иван сите ги избаци. Иван и јас поминав, и јас!
^ Јас мислев ќе речат дека двајцата ја имаат честа да седнат на столчињата, па макар Емилија да седи во скут кај Кико, иако тука не се знае која е жена, а кој маж.
иииииии не ми се верува Ивица дека помина !!!! Што е бе со одлукиве ? ужас, се надевам нема Бети да испадне...