Срамота!!! Глас како Бети да си оди, а оваа кокошкава Емилија и мртвиов Дејан се уште тука!!! Не ми се верува.
Е готово, ќе се откажам од идолов, како бе може ова, педе*чево, да оди понатаму Какво вокал отиде, загуба еј
Што, што?! Бети испадна?! Глупости бееееееееее, Емилија и Јулијана да поминат а Бети да испадне. Ова само кај нас го има да, да.
Не е фер!!! Стварно не е фер!!! Покрај онакви фалшови , крекања , крици , да продолжат понатаму. А Бети, што испеа толку убаво отпадна!!! Wtf??
Ту како не падна кога се џитна на крај, јаз`к. Од самата помисла дека остана Емилија заедно со Христијан ми се лоши веќе...
Kолку беше Бети подобра од Христијан! Не заслужи да влезе, но што кога мали девојчиња гласаат. Па дури не ја ни поздрави, колку е арогантен... Уф, многу се изнервирав! Ако не се следни Емилија или Јуле, се откажувам од Идолов!
Никаков еј, ни да и рече нешто, битно он оди понатаму, каков дебил Ужас, ќе останат на крај крештала само
сакав емилија или јулијана да си отидат, но бидејки не беа седнати на столчињата од ивица, христијан и бети не сакав ивица да си отиде.. христијан или бети ми беше буквално сеедно..
Луѓе ај пишете кога ќе се знае конечно кој излегува, вака само си нагодувам по вашите коментари А ви реков јас за Дејан, ми кажаа дека многу богат бил и дека татичко испотрошил мнооогу пари за кредитче. Пак ќе кажам, не знам колку е веродостојна информацијава, дојде до мене од девојче што го запознав таа вечер кога го кажа тоа Едит: Бети дефинитивно излезе???
Се тешам со тоа што Нико,Мики,Иван и Билјана останаа.Барем ќе слушнеме нешто убаво во наредната епизода.
ех со убаво испеа и пее Бети и шо го има ова само кај нас?? коа не гласаме никој, само средношколките залетани по Христијан и Виктор, за Бети ќе гласаат само блиските и плус минус некој непознат, сега никој не гласа ако не го познава некој од кандидатите,ама што е тука е! не дај боже ама осеќам дека наскоро и Нико ќе отиде, само бејби фејс ќе останат а може и јана затоа што е убаВка не за друго! кај нас сега тоа се гледа никое девојче нема да гласа за нико или за мики оти ,,поубави,, им се кики и вики Ама тое е реалноста!