Често го даваат на Алфа, ако досега не си го гледала (мислењево ти е од лани), можеби на тој канал ќе го начекаш. Мене не ми се допадна. Извештачен и неквалитетен. Вистинита приказна веројатно заслужила нешто повеќе.
ЏГАН одличен филм, одлична тематика, глумците добри, посебен Никола Ристановски. Дури мислам и вистинит затоа што слично нешто се случува. Филмот е снимен во медицинско, така да можете да ги видите и условите.
https://eufcn.com/eufcn-location-award-finalist-prilep-area/ The Prilep Area is one of the finalists of the EUFCN Location Award, the annual prize for European film locations organized by the European Film Commissions Network (EUFCN) in collaboration with Cineuropa. Vote for Prilep Area. One lucky name will be picked among the voters and will win a trip to the winning location.
Не знам дали некој ги има напишано овие филмови но еве повторно: Ослободувањето на Скопје, Трето полувреме, Викенд на мртовци, Македонска сага, Македонска крвава свадба. Сите се одлични според мене
го гледам Големата вода, и уште неможам да разберам дали навистина ја убија мачката само заради еден кадар.. бдв сите се мрачни
Го гледав денес Кајмак.....и мислам дека поглуп филм немам гледано Љубител сум на Македонски филмови, секогаш гледам Али во овој ниедна порака не можам да најдам. Освен да не си на погрешно место у погрешно време